JIPS weekdagboek #151

Ik begon mijn week met een fijne hardloopronde en eindigde deze met een luie ‘bankhangdag’. Daar tussenin deed ik dansjes op een gezellig feest in Nijmegen en bereikte ik een toffe mijlpaal! Ik vind het leuk dat je weer meekijkt met mijn dagboek waarin ik mijn meest favoriete momenten van de week deel.

De week beginnen met een hardloopronde

Ik begon mijn week met een hardloopronde. Ik moet eerlijk zeggen dat ik totaal geen zin had om te gaan lopen, het was koud buiten waardoor ik het liefst binnen wilde blijven, maar ik wist van te voren dat ik me achteraf heel goed zou voelen als ik wel de deur uit zou gaan. Gelukkig ging mijn hardloopvriendinnetje met me mee en konden we gezellig aan een stuk door kletsen, waardoor de kilometers uiteindelijk voorbijvlogen. En ik had gelijk, want na deze ronde voelde ik me een stuk beter! Conclusie: twijfel je over een hardloopronde? Gewoon gaan! 😉

Favoriete lunch

Op dinsdag werkte ik weer vanuit huis en dat betekent: een lekkere uitgebreide lunch! Dit keer koos ik voor mijn favoriete Liefde & Passie speltbrood van de Albert Heijn met een laagje hummus, hüttenkäse, en snufje peper en zout, een groenteburger (ook van de Albert Heijn) en een handje spinazie dat ik nog in de koelkast had liggen. Ik zette er nog een grote kop thee bij en kon aanvallen!

1000 abonnees op Youtube!

Ook zag ik dat ik ondertussen 1.000 abonnees heb op Youtube! Ik heb een aantal video’s gemaakt om mijn marathonavontuur in Berlijn vast te leggen en nog steeds kijk ik hier met een glimlach op terug. Ik vind het heel tof dat zoveel mensen mee willen kijken! Op dit moment maak ik geen video’s. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar simpelweg omdat het me veel tijd kost en ik die op dit moment niet heb. Misschien dat ik er binnenkort in mijn vakantie weer eentje maak! Als iemand ideeën heeft voor een leuke video, dan zijn deze altijd welkom! 🙂 (Klik op deze link om naar mijn Youtube kanaal te gaan).

Dansjes doen op Herfstdrift!

Op zaterdag deed ik met een groep dansjes op Herfstdrift in Nijmegen. En dat was heel gezellig!

Zondag bankhangdag

Op zondag was ik toch wel een beetje brak dus vond ik het tijd voor een bankhangdag. Ik heb wel even een rondje gewandeld buiten aangezien het prachtig herfstweer was maar ik lag al snel weer op de bank met een dekentje, een leuke film en lekker voer. Een heerlijke luie zondag als je het mij vraagt!

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie