JIPS weekdagboek #153

Ik pakte samen met mijn klasje surprises uit, haalde een kerstboom voor in mijn studentenhuisje, stond verschillende keren héél vroeg in de sportschool én had een girlsnight die rustig begon maar eindigde in een ‘beerpong battle’. Kijk je mee naar weer mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Surprises uitpakken met mijn klasje

Photo by Leone Venter on Unsplash

In mijn klasje (groep 7) pakten we afgelopen donderdag 5 december niet alleen cadeautjes, maar ook geknutselde surprises uit. Ik was verrast door alle kunstwerken en gedichten die de kinderen voor elkaar gemaakt hadden. Het was voor mij de eerste keer dat ik surprises maakte en uitpakte samen met een groep kinderen. Ik vond dit uiteindelijk heel leuk om te doen!

Kerstboom halen

Om ook ons studentenhuisje gezellig te maken, haalde ik in de avond samen met mijn huisgenootje een kerstboom. YES! We kozen voor een klein maar gezellig boompje voor in onze woonkamer. Heb jij er ook al eentje staan?

Sporten voor werk

Vrijdag had ik een studiedag met werk die zou beginnen om 9:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Ik wilde deze dag ook graag sporten en had dus twee keuzes: héél vroeg óf aan het einde van de middag naar de sportschool. Ik weet van mezelf dat ik niet fijn kan trainen in een drukbezette sportschool, dus koos ik voor de vroege optie. Ik trainde uiteindelijk van 7:15 tot 8:15 uur, nam snel een douche en stond uiteindelijk om 9:00 uur klaar op werk. In de ochtend had ik wel wat moeite met opstaan, maar na werk was ik HEEL BLIJ dat ik mijn workout van de dag er al op had zitten. WEEKEND! Welke optie zou jij kiezen?

Girlsnight met wijntjes en beerpong!

Op vrijdagavond had ik een avondje met mijn huisgenoten gepland. We bakten pannenkoeken, aten appeltaart en pepernoten, deden verschillende spelletjes en keken (‘een slechte’) kerstfilm. Na een aantal rustige spelletjes besloten we over te gaan op een toernooitje beerpong. We bleken aan elkaar gewaagd te zijn waardoor we steeds weer een nieuw potje wilde beginnen (#revanche). Kortom, het was een gezellige avond!

Catfish: the tv show marathon op de zondagmiddag

Op zondag ging ook heel vroeg de wekker. Ik wilde namelijk sporten, maar ook om 9:30 uur naar de voetbalwedstrijd van het vriendje gaan kijken.  Ik trainde benen van 7:30 tot 8:30 uur en stond 1,5 uur later in Gendt naast het voetbalveld. Toen ik in de middag (verkleumd) thuis kwam, plofte ik neer op de bank voor: een marathon van Catfish the tv show. Een heerlijke zondag als je het mij vraagt!

Dat waren mijn favoriete momentjes van mijn eerste week in december. Hopelijk heb jij ook een leuke week gehad!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie