JIPS weekdagboek #154

Van terugblikken op momenten in 2019 waar ik trots op ben tot een optreden van Snelle met mijn twee ‘kleine’ broertjes in Nijmegen. En van een vegan bananenbroodrecept tot een surprise avond met mijn Brabantse vriendinnen. Kijk je mee naar mijn favoriete momenten van de afgelopen maand? Let’s go!

Terugblikken op een fijn jaar!

Ook al is het jaar nog niet helemaal voorbij, ik keek al wel terug op een paar momenten waarbij ik best een beetje trots op mezelf ben. Van een reis naar de andere kant van de wereld tot mijlpalen met de studie en een baan. In deze blog lees je meer over vijf van deze momenten. Op welke mijlpaal, gebeurtenis of ervaring uit 2019 ben jij trots op jezelf?

Naar een optreden van Snelle op de donderdagavond!

Op de donderdagavond ging ik met mijn twee ‘kleine’ broertjes en een aantal vrienden naar een optreden van Snelle in Doornroosje in Nijmegen. Hoewel ik niet zoals de rest van de zaal alle nummers van het begin tot het einde kon meezingen, wist ik wel wat refreinen mee te bléren. Het was een gezellige avond en leuk om mijn broertjes een keer het uitgaansleven van Nijmegen te laten zien. (Al ben ik niet tot het einde mee geweest want ik moest de dag erna gewoon werken…)

Experimenteren met recepten voor een vegan bananenbrood

Al een hele tijd maak ik bananenbroden als snack voor de hele week (het brood snijd ik in plakjes en doe ik vervolgens in de vriezer). Hoewel ik regelmatig varieer met de ingrediënten (zoals noten en bepaalde kruiden), had ik nog niet eerder een vegan variant van een bananenbrood gemaakt. Ik gebruikte voorheen namelijk altijd eieren als onderdeel van het recept. Het was even uitproberen maar ik vind dat ik nu een recept heb uitgevonden dat vegan is én dat ik erg lekker vind. Misschien dat ik het receptje binnenkort deel op mijn blog!

Surpriseavond met mijn Brabantse vriendinnen

In het weekend had ik weer een aantal feestjes. Op vrijdag een fijn familiefeestje en op zaterdag de jaarlijkse suprise avond met mijn Brabantse vriendinnetjes! Na drie jaar knutselen besloten we met onze drukke levens dit jaar alleen cadeaus en een gedicht te doen. Maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken. We hebben lekker gegeten, gedronken en zoals je op de foto’s ziet gelachen! Behalve een tof gedicht ben ik ook nog verwend met een nieuw paar sloffen (#koukleum) en een thermosfles (#koukleum).

Toen was de week alweer voorbij. Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

 

 

 

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 17 december 2019 14:23

    Ik vind je recepten ook altijd enorm leuk om te lezen, je bent super inspiratievol! 🙂

Geef een reactie