3x best gelezen blogs over hardlopen in 2019.

Zo nu en dan vind ik het leuk om de statistieken van mijn blog in te duiken om erachter te komen welke artikelen door jullie het meeste zijn gelezen. In deze blog blik ik terug op de drie best gelezen blogs over hardlopen in 2019. Stiekem zijn dit ook mijn favorieten. Lees je nog een keertje mee? Let’s go!

1. Wedstrijdverslag Berlijn marathon 2019!

Helemaal bovenaan staat het wedstrijdverslag van, natuurlijk: de marathon in Berlijn! In deze blog vertel ik over mijn laatste voorbereidingen op de marathondag, op welk punt in de wedstrijd ik het zwaar kreeg en waarom en hoe (en binnen welke tijd) ik uiteindelijk over de finish kwam. Heb je deze blog gemist of vind je het leuk om mijn marathonavontuur nog een keertje terug te lezen? Klik dan op de volgende link: Wedstrijdverslag Berlijn marathon 2019!

2. Echo & MRI van mijn voet: de uitslagen.

Een ander artikel dat veel gelezen is, heeft betrekking op mijn onzekerheden gedurende bovenstaand marathonproces. De trainingen voor de marathon gingen mij best goed af, maar ik wist dat een blessure zomaar roet in het eten kon gooien. Omdat ik voorheen verschillende blessures heb gehad, was ik nu best wel bang dat dat weer zou gebeuren. Na twee trainingsmaanden ontdekte ik een flinke bult onder mijn voet. Mijn sportarts verwees mij door naar het ziekenhuis om voor de zekerheid een echo en MRI van mijn voet te laten maken om uit te sluiten dat het iets ernstigs was. Blijkbaar vond ik het niet alleen spannend om de uitslag te weten, want jullie lazen massaal met mij mee! Klik op deze link om terug te lezen wat uiteindelijk de uitslagen waren van de onderzoeken in het ziekenhuis.

3. Nieuwe PR Utrecht halve marathon 2019!

In Utrecht liep ik het afgelopen jaar een nieuw persoonlijk record op de halve marathon. Ik was hier nog maar net begonnen met mijn trainingen voor de hele marathon in Berlijn en mentaal gaf mij deze overwinning heel veel vertrouwen in de komende trainingen. In het wedstrijdverslag in Utrecht vertel ik over de iets wat chaotisch dag, die voor mij gelukkig goed uitpakte. Klik op de volgende link om dit verhaal terug te lezen: Nieuwe PR Utrecht halve marathon 2019!

Dit waren de drie best gelezen hardloopblogs in 2019. Nu heb ik ook een vraag aan jullie: waarover zouden jullie in 2020 nog meer willen lezen wat betreft artikelen over hardlopen? Ik ben van plan om weer een aantal wedstrijden te lopen dus hier komen zeker raceverslagen van. Heb je daarnaast nog andere ideeën? Dan hoor ik deze graag! (Je kunt een reactie onder dit artikel achterlaten, mij een mailtje (jipsanders.com@outlook.com) of berichtje sturen via mijn Instagram @jipsanders.

Alvast heel erg bedankt!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie