JIPS weekdagboek #155

Van kerstgezelligheid (en extra) spanningen op school naar de vakantie inluiden met: een van mijn favoriete gerechten, een avondje met mijn lieve mama, burgers en een middagdut op de zondagmiddag. Ik vind het heel leuk dat je weer meekijkt naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week. Let’s go!

Kerstgezelligheid op school

De laatste dag voor de vakantie vierde ik samen met de kinderen uit mijn klas Kerstmis. We aten zelfgebakken koekjes, appelflappen, cakejes en croissantjes. Ook dronken we ranja en Chocomel, deden we spelletjes en keken we een kerstfilm. Kortom, het was een dag vol gezelligheid.

De vakantie inluiden met een van mijn favoriete gerecht!

Al die gezelligheid op school vrijdag zorgde voor de kinderen voor extra spanningen waardoor ze toch wel iets drukker waren dan op een ‘normale’ dag… Toen ik in de avond thuiskwam en op de bank neerplofte merkte ik dan ook dat ik HELEMAAL GESLOOPT was. We luidden mijn vakantie daarom in met een makkelijke (en tegelijk een van mijn favoriete) maaltijden: wraps met een laagje roomkaas, gerookte zalm, tomaat, ijsbergsla en mosterd-dille saus. YUM! Wie vindt dit nog meer lekker?

Een avondje op pad met mijn lieve mama.

Ja, je ziet nacho’s (deze zijn van Nibbles en zijn de lekkerste van Nijmegen), wijntjes, een flink glas gevuld met ijs en chocolade en een lachende mama. Deze avond was fijn.

‘Ouderwets’ kaartjes sturen

In deze digitale tijd is het makkelijk om via de telefoon een berichtje te sturen maar ‘ouderwets’ een kaartje op de post doen blijf ik heel leuk vinden! Ik zocht deze twee kerstkaarten uit en verstuurden deze naar familie. Doe jij nog wel eens een kaartje op de post?

Weer een beetje energie!

De afgelopen week merkte ik dat ik niet helemaal fit was. Gelukkig hebben de verkoudheid en andere kwaaltjes niet doorgezet, waardoor ik niet echt ziek thuis heb gezeten, maar mijn energie was ver te zoeken. Na een lange nacht, waarbij ik voor mijn gevoel in een coma heb gelegen, werd ik met een fijner gevoel wakker. Ik besloot daarom de sportschool in te duiken om na een weekje van rust weer met gewichten te zwaaien. Langzaamaan voel ik me weer helemaal de oude. Zoals het er nu naar uitziet gelukkig net op tijd voor de feestdagen!

Middagdutje op de zondagmiddag

Op de zondag dook ik nog even de stad in voor de laatste kerstinkopen, we lunchten met linzen- en bietenburgers bij de Wunderkammer in Nijmegen (aanrader!) en plofte vervolgens op de bank met mijn vriend een fijne deken en darten op de televisie!

Hopelijk heb jij ook en fijne week gehad!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie