5x best gelezen foodblogs 2019!

Het afgelopen jaar deelde ik op mijn blog verschillende ‘foodblogs’, zoals mijn favoriete ontbijtrecepten. Ook gaf ik jullie een kijkje in mijn voedingspatroon door middel van verschillende eetdagboekjes. In deze blog vind je een overzicht van de 5 best gelezen ‘foodblogs’ van 2019. Let’s go!

1. ‘3 x mijn favoriete bananenbrood’.

Er liggen altijd wel een paar plakjes bananenbrood in mijn vriezer. Zodat ik ook op momenten dat ik druk ben, kan kiezen voor een ‘voedzame’ snack. Mijn drie favoriete varianten van een bananenbrood zette ik op een rijtje in deze blog. Welke is jullie favoriet? (Psst een tijdje terug maakte ik ook een vegan variant).

2. ‘Dit eet ik op een werkdag’.

Behalve het delen van mijn favoriete recepten vind ik het leuk om jullie een kijkje te geven in mijn voedingspatroon. Dit heb ik het afgelopen jaar een aantal keren gedaan door middel van eetdagboekjes. De ene keer liet ik zien wat ik at op een dag waarop ik ging hardlopen, de andere keer juist een rustdag. Zoals je ziet in deze blogs probeer ik lekker te variëren tussen ‘gezonde’ en minder ‘gezonde’ receptjes. In dit eetdagboekje liet ik jullie zien wat ik zoal eet op een ‘normale’ werkdag. Van ontbijt tot het 10:30 uur tussendoortje en van lunch tot het avondeten.

3. ‘6x mijn favoriete havermout recepten’!

Misschien wist je het al (misschien ook niet) maar ik ben fan van havermout. Ik begin hier dan ook het liefste mijn dag mee. Maar wist je dat je nog veel meer kunt maken met havermout? In deze blog deelde ik zes havermout recepten die ik regelmatig maak.

4. ‘8x mijn favoriete broodbeleg’.

Behalve havermout ben ik ook fan van brood. Dit is vaak de basis van mijn lunch. Wat ik hier zo lekker aan vind? Dat je er eindeloos mee kunt variëren! In deze blog laat ik je 8x mijn favoriete broodbeleg zien! Zoals je ziet, houd ik van zowel zoet als hartig op de boterham. Wat is jouw favoriete broodbeleg?

5. Eetdagboekje juni 2019

Ook dit eetdagboekje dat ik in juni deelde is door jullie veel gelezen. Wat ik zelf erg leuk vind aan deze blogs is het fotograferen van mijn maaltijden, maar ook meer de realiteit te kunnen laten zien door middel van minder mooie en snellere foto’s. Vind je het leuk als ik vaker zulke eetdagboekjes deel? Laat me dit dan weten in een reactie onder deze blog!

Dit waren de vijf meest gelezen foodblogs van 2019. Heb je nu een andere suggestie voor een recept of ander idee voor een artikel dat gerelateerd is aan eten? Ook dit mag je mij altijd laten weten, vind ik alleen maar leuk! 🙂

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Eva 26 december 2019 22:23

    Leeuk om te zien zo, en meer eetdagboekjes vind ik altijd leuk!! 🙂
    Fijne feestdagen nog, liefs

Geef een reactie