JIPS weekdagboek #158

Afgelopen week ontving ik een toffe poster, maakte ik een kleurrijke lunch, ruimde ik mijn kamer op én keek ik de eerste aflevering van een nieuw seizoen van mijn favoriete serie. Kijk je weer met me mee? Let’s go!

Ik ontving een toffe poster!

Ik woon inmiddels al ruim zes jaar met veel plezier in Nijmegen, maar ik kom oorspronkelijk uit een dorp in Brabant. Afgelopen week ontving ik een toffe poster met de kaart en coordinaten van Nuenen, de plek waar ik ben opgegroeid. Ik heb de poster van Mapiful gekregen, een webshop waar je unieke posters van allerlei plaatsen in de wereld kunt laten drukken. Je kunt zelf de vormgeving en het formaat van de poster bepalen. Ik ga dit item een mooi plekje geven. Van welke plek zou jij zo’n poster willen laten bedrukken?

Ik hield een opruimmiddag.

Ik heb er niet altijd even veel zin in, maar ik vind het heerlijk wanneer mijn kamertje helemaal opgeruimd is. En met een lekker muziekje door de speakers was het uiteindelijk ook niet eens zo erg om te doen!

Een uitgebreide lunch.

Als ik onderweg of op werk ben, eet ik vaak wat bammetjes met simpel beleg. Maar lunch ik thuis? Dan maak ik graag een uitgebreider maaltje klaar. De afgelopen week maakte ik deze heerlijke kleurrijke salade met de volgende ingrediënten: ijsbergsla, vegetarische balletjes (deze kocht ik bij de Appie), rode en oranje paprika, avocado, maïs, hummus, zonnebloempitten en walnoten. Oja, als toetje nam ik een Tiny Tony, YUM!

Een wandeling in het frisse zonnetje.

Een aantal keren in de week maak ik een hardlooprondje in de buitenlucht. Dat deed ik afgelopen week ook, maar daarnaast heb ik ook eens een uurtje gewandeld om een frisse neus te halen. Iets wat ik vaker wil doen!

Een sportieve zondagochtend

Ik zou graag willen kunnen uitslapen, maar helaas ik ben een ochtendmens en sta liever eerder op zodat ik tijd heb voor een middagdutje. Op zondag was ik weer vroeg wakker en besloot ik eerst voor 30 minuten naar de sportschool te gaan voor een aantal oefeningen. Vervolgens liep ik nog een rondje van 6 kilometer in de buitenlucht. YES!

Een nieuw seizoen van Flikken Maastricht!

Er zijn tegenwoordig zoveel series te bekijken op de televisie, Netflix, Videoland enzovoorts. Maar Flikken Maastricht blijft toch echt mijn favoriet. Afgelopen week keek ik de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen, echt een aanrader!

Heb jij net als ik een serie die altijd je favoriet blijft?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie