JIPS weekdagboek #161

De afgelopen week gingen we verder met het inrichten van ons nieuwe huisje, liep ik een fijne ronde tijdens de zonsondergang, ontving ik nieuwe sportkleding in wel een hele toffe kleur én hield ik een ‘chocolate night’. Weekdagboek nummer 161, let’s go!

Inladen bij Ikea

Van kasten tot lampen en van pannen tot ovenwanten… We hadden bijna ALLES nog nodig voor ons nieuwe huisje en dus bestond onze maandagavond vooral uit het in- en uitladen van karren bij de Ikea. Dat was veel werk, maar stiekem ook erg leuk om te doen.

Toffe nieuwe sportkleding!

Ik draag veel sportkleding van het merk ICANIWILL. Simpelweg omdat ik deze items fijn vind zitten en deze qua looks bij mijn stijl passen. Kleding met printjes vind ik  leuk, maar ik weet dat ik die items toch niet uit mijn kast pak wanneer ik ga sporten. Het zijn toch altijd de basic items die ik aantrek. Wel vind ik het leuk om te variëren met verschillende kleuren. Zo ontving ik afgelopen week dit sportsetje (zie foto) en kan ik zeggen dat ik helemaal verliefd ben op deze paarse kleur!

Hardlopen met zonsondergang.

Een rondje in de vroege morgen vind ik het allerfijnste, maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel erg mooi vond! Vanaf de Waalbrug had ik een prachtig uitzicht over de stad Nijmegen mét een ondergaand zonnetje. WAUW!

Interieurshoppen met mama!

Schilderen en klussen vond ik niet erg om te doen, maar nu gaat voor mij het leukste beginnen: het inrichten! Omdat mijn lieve mama dat toevallig ook geweldig vindt om te doen, gingen we zaterdag samen op pad. Het plan was om nog niet heel veel te shoppen (daar hadden we soms nog wel wat moeite mee), maar eerst eens hier en daar rond te kijken om erachter te komen wat k allemaal mooi vind. Langzaamaan krijg ik een idee van hoe ik het allemaal wil inrichten (nu hopen dat meneer het daarmee eens is, ha-ha). Ik kan in ieder geval al verklappen dat er zeker een plekje in het huis komt voor zo’n cactus op de linkerfoto. I LIKE!

Chocolate night.

Dat moment dat je op de bank ligt, opeens heel erg veel zin krijgt in chocolade en je vriendje opeens opstaat om het in de supermarkt te gaan halen voor je!

Toen was de week alweer voorbij. Leuk dat je mee hebt gekeken naar mijn favoriete momentjes!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie