JIPS weekdagboek #162

De afgelopen week dook ik de keuken in voor zelfgemaakte granola, maakte ik weer een lekkere pizza variant, én scoorde ik een nieuwe winterjas met DIKKE korting (waar ik heeeel blij mee ben). Leuk dat je weer meekijkt naar mijn favoriete momentjes van de week. Let’s go!

De geur van home-made granola!

Regelmatig koop ik granola, muesli of cruesli in de supermarkt omdat ik dat erg lekker vind als topping over een bakje yoghurt of kwark. Meestal zijn hier veel suikers aan toegevoegd óf is er altijd wel een ingrediënt wat ik net niet helemaal lekker vind. Om deze redenen besloot ik de afgelopen week weer eens zelf granola te maken. Alleen al voor de geur in huis zou je dit granola receptje eens moeten proberen, YUM!

Een frisse douche wanneer je je écht vies voelt…

Herken je dat? Je moet eigenlijk écht je haren wassen, maar je wilt het eigenlijk nog één dagje uitstellen. Afgelopen donderdag kwam ik na een lange werkdag thuis, voelde ik me al niet helemaal fris en ging ik meteen de deur uit voor een hardloopronde. Uiteindelijk kwam ik helemaal bezweet met mega vet haar thuis. Die frisse douche aan het einde van deze dag was dan ook HEMELS!

Weer nieuwe pizza variant(en)!

Zo nu en dan vind ik een vette pizza overbeladen met extra veel kaas erg lekker, maar soms heb ik zin in een variant in een iets minder vette vorm. Regelmatig maak ik dan ook een pizza op basis van een groentebodem van Magioni. Dit keer koos ik voor twee verschillende helften en die vond ik erg lekker! Op de ene helft deed ik: tomatensaus, vega filet, avocado (en na de foto nog zongedroogde tomaatjes). De andere helft koos ik voor meer zoete ingrediënten: hüttenkäse, hummus, geitenkaas, honing en walnoten. Met welke ingrediënten zou jij een pizzabodem beleggen?

Even lezen voor het slapengaan.

Steeds vaker kies ik er bewust voor om een half uurtje te lezen voor het slapengaan. Ten eerste omdat ik lezen erg fijn vind, maar ik hier wel echt de tijd voor moet nemen wil ik hier aan toe komen. Ten tweede omdat ik beter slaap wanneer ik mijn dag hiermee eindig. Het boek dat ik nu aan het lezen ben (‘De meeste mensen deugen‘), heb ik wel bijna uit dus als iemand een nieuwe aanrader heeft, is deze zeer welkom! 🙂

Een nieuwe winterjas met dikke korting!

De winterjas die ik nu heb, is duidelijk versleten. De knoopjes laten iedere keer los en er zitten verschillende gaten in de zakken (die ik ook meerdere malen al heb dichtgenaaid). Kortom, het is tijd voor een nieuwe! Aangezien de winterjassen nu overal in de sale zijn, leek het mij slim deze nu al te kopen. Ik heb immers toch een nieuwe nodig… Na een aantal winkels vond ik deze hele toffe lange gewatteerde jas bij de G-star. Ik scoorde ‘m met wel 50% korting! YES. Hier ben ik blij mee.

Ik wens je nog een fijne zondag en prettige nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie