JIPS weekdagboek #163

De afgelopen week gooide ik weer mijn koelkast vol met lekkers, maakte ik een interieur moodboard, liep ik een duurloop tijdens de zonsopgang en eindigde ik met een weekendje carnaval vieren in het zuiden. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Lees dan snel verder! 🙂

Een volle koelkast en voor meerdere dagen koken…

Wat ik erg fijn vind aan mijn nieuwe appartementje, is dat ik veel meer op één plek ben. Voorheen sliep ik vaker bij mijn ouders en ook verschillende dagen in de week op de studentenkamer van mijn vriend. Hierdoor was het niet handig om een hele koelkast te vullen. Ik at de ene dag namelijk op mijn eigen plekje, de andere dag weer ergens anders… Nu kunnen we een hele koelkast vullen en voor meerdere dagen koken en dat vind ik heel fijn!

Mijn favoriete hardloopaccessoires.

Tijdens al mijn hardlooprondjes de afgelopen jaren heb ik uit kunnen zoeken wat ik fijn vind om te dragen/gebruiken. Van mijn favoriete oordopjes tot een handige tip om je spullen tijdens het hardlopen kwijt te kunnen: in deze blog deel ik mijn 8 favoriete hardloopaccessoires!

Ik maakte een interieur moodboard.

In een korte tijd ‘moeten’ mijn vriend en ik keuzes maken over het interieur. Dit vinden we heel erg leuk, maar soms ook wel lastig. Om te ontdekken wat ik mooi vind in huis, maakte ik afgelopen week een moodboard. Ik vind het niet alleen leuk om te zien wat het resultaat is geworden, maar vond het ook erg leuk om te maken! Even creatief aan de slag, het knippen, scheuren en plakken zorgde voor mij voor een avondje ontspanning. Zoals je op de foto ziet houd ik van stoere en grijze elementen in combinatie met okergeel en groene planten. Welke interieurstijl vind jij mooi?

Een fijne duurloop tijdens zonsopgang!

De afgelopen week was ik vrij, maar moest mijn vriend vroeg opstaan voor werk. Ik besloot mee te doen en op tijd aan een hardloopronde te beginnen. Het was even lastig toen de wekker ging, maar toen ik eenmaal onderweg was vond ik het heerlijk! Ook gaf het achteraf een fijn gevoel dat ik om 8:30 uur in de ochtend al mijn stappendoel behaald had. CHECK!

CARNAVAL!

Toen was het vrijdag en begon het feest. Als Brabantse ben ik opgegroeid met het grootste feest: carnaval! Ik nam de trein richting het zuiden, waar ik carnaval vierde met mijn vriendinnen. Van het katerontbijt tot het hossen in de kroeg, ik heb overal van genoten! Heb jij carnaval gevierd?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie