JIPS weekdagboek #165

De afgelopen week liep ik mijn langste training voor de Stevensloop, werd ik herinnerd aan mijn mooiste plekje op deze aardbol, shopte ik in een tweedehandswinkels én genoot ik van een GRAND dessert! Leuk dat je weer meekijkt met mijn favoriete momentjes van mijn afgelopen week. Let’s go!

Een taart recept uitproberen.

De afgelopen week probeerde ik een taart recept uit met onder andere de ingrediënten havermout, kwark en rood fruit. Dit moest natuurlijk geproefd worden! De lekkernij was geslaagd, maar kan naar mijn mening nóg beter! Dus maakte ik het recept nog een keer én proefde ik nog een keer… Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond. (Binnenkort zal het receptje van de taart online komen ).

Mijn langste training voor de Stevensloop!

Op de dinsdagochtend liep ik ruim 17 kilometers om mijn lichaam te trainen voor de halve marathon afstand, die ik hopelijk op zondag 22 maart zal gaan rennen. Het was een perfect hardlooprondje en de ronde ging super goed dus ik was deze dag helemaal blij!

Herinnering aan mijn mooiste plekje op aarde!

Op woensdag, precies één jaar terug,  werden mijn vriend en ik wakker op een magisch plekje. We hadden voor een paar dagen een Volkswagenbusje gehuurd om rond te toeren door Mexico. Op een strand genaamd ‘Chamicos’ stonden we midden tussen de palmbomen geparkeerd, 25 meter verwijderd van de zee. Het voelde als nog een onontdekte plek, wat het allemaal nog magischer maakte. Ons plan was eigenlijk om hier één nacht met het busje te blijven staan, maar omdat het zo mooi was, bleven we uiteindelijk nog een nachtje extra.

Vintage shoppen in Arnhem.

Ik shop eigenlijk altijd nieuwe items, maar wil vaker op zoek gaan naar tweedehands pareltjes. Ten eerste omdat ik het tof vind dat kleding weer hergebruikt kan worden en ten tweede omdat ik ontdekt heb dat het veel leuker shoppen is dan in een winkel waar alles geordend hangt. Toch lukt het me bijna nooit om te slagen in een tweedehands kledingwinkel. Want eerlijk, het grootste deel van wat er hangt is niet mijn smaak. Afgelopen vrijdag bezocht ik met een aantal vriendinnetjes de winkel ‘Fabrics and more’ in Arnhem. En ja hoor, ik vond een heel tof donkergrijs spijkerjack van goed merk voor slechts een paar tientjes. YES!

Genoot van een GRAND dessert!

Ik heb me laten vertellen dat dit restaurant (De Burgerij in Tilburg) bekend staat om zijn maaltijdplanken. We aten niet alleen voor- en hoofdgerechten van een lekkere plank, maar ook het dessert. En niet zomaar eentje, maar een GRAND dessert met onder andere een red velvet cake, macarons, verschillende soorten ijssmaken, browniesstukjes, crème brûlée en andere lekkernijen. YUM!

Hiermee sloot ik een fijne week af. Ik hoop dat jullie ook fijne momenten hebben meegemaakt afgelopen dagen! Zo niet, bestel dan snel een grand dessert! 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie