10x mijn favoriete kledingstukken!

Je herkent het vast wel, het ene kledingitem blijft maar in de kast hangen, terwijl je het andere item het liefste iedere dag draagt. Ook ik heb een aantal favoriete kledingitems en deze deel ik graag met jullie. Let’s go!

1. Dr. Martens met plateauzool

Onder een stoere jeans of een jurkje, deze schoenen vind ik vrijwel overal tof bij! Ik heb twee varianten van Dr. Martens in mijn kast staan. Eentje met lage zool én deze zoals je op de foto ziet met een plateauzool en een rits in het midden. Sommigen vinden ze erg heftig, ik houd ervan.

2. Panterprintjes

Al een hele lange tijd ben ik fan van panterprintjes. Om het stoer (en niet te hysterisch) te maken combineer ik deze print het liefste met een basic zwart item.

3. Lange gewatteerde zwarte winterjas

Mijn oude winterjas die ik afgelopen winter nog veel gedragen heb, was helemaal versleten. Tijd voor een nieuwe! Omdat alle winterjassen nu aan het einde van de winterperiode in de sale zijn, besloot ik op zoek te gaan. Uiteindelijk vond ik deze toffe lange gewatteerde zwarte jas van G-star met 50% korting. YES! Een voordeel van het feit dat de grauwe dagen nog niet voorbij zijn: ik kan mijn nieuwe jas nog dragen! En jeetje, wat is deze lekker warm!

4. High waisted jeans

Omdat high-waisted fijn zit en een jeans altijd kan.

5. Witte sneakers 

Mijn witte sneakers van Nike heb ik pas geleden gekocht, maar nu al zoveel gedragen. Ik kan ze overal mee combineren en ze lopen ook nog erg lekker!

6. Grijs broekpak

Ik vind het erg tof om een pak te dragen. Deze grijze kocht ik afgelopen zomer bij de Urban Outfitters en blijf ik zo tof vinden! Ik combineer het pak meestal met mijn Dr. Martens laarsjes. Draag jij wel eens een broekpak?

7. Gele regenjas

Aangezien het vaak regent in Nederland is het handig om een goede regenjas te hebben. Daarbij is het ook fijn dat deze er fashionable uitziet!

8. Flared jeans

Een paar jaar terug heb ik voor het eerst een flared jeans gekocht, dit zag je nog helemaal niet veel en ik voelde me er totaal niet mezelf in. Ondertussen kan ik deze broek niet meer uit mijn kast wegdenken en heb ik deze het liefst iedere dag aan! Waarom? Ten eerste (en het belangrijkste) is dat de broek super lekker zit. Ik heb veel flared broeken in een joggingstof, waardoor je voor je gevoel de hele dag in een joggingbroek rondloopt. Daarnaast vind ik ze er nu juist tof uitzien, het is eens wat anders dan een ‘normale’ pasvorm.

9. Fluffy jas

Je gelooft natuurlijk wel dat dit vest heel snel aan gaat zodra ik thuis kom!

10. trui van vriendje

Tot slot, ‘leen’ ik maar al te graag een oversized trui van mijn vriend uit de kledingkast. En met een simpele skinny jeans zou ik dit ook gewoon zo op straat dragen!

Ik ben benieuwd, wat is jouw meest favoriete kledingitem? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rachel Kromdijk 13 maart 2020 17:08

    Wat een toffe items zeg die schoenen zijn heel stoer en dat jumpsuit ook wauw!

  2. Mirthe 13 maart 2020 21:07

    Wauw die jas heel mooi. Heb je daar misschien een linkje van. Kan hem via Google niet vinden ??

Geef een reactie