JIPS weekdagboek #168

De afgelopen week heb ik geknutseld, een bijzondere eetchallenge gedaan én de playstation van mijn vriend overgenomen… Maar wel voor een goede reden (vind ik). Zie mijn favoriete momentjes in onderstaand weekdagboekje, nummer 168 om precies te zijn. Let’s go!

Zelf kaartjes maken.

In deze gekke tijd wilde ik een aantal vrienden en familieleden graag wat extra liefde en geluk toesturen. Denk aan mijn lieve oma die alleen thuis zit, mijn ouders die ik de komende tijd niet kan zien en een lief vriendinnetje dat in de zorg werkt. Om deze reden haalde ik de afgelopen week mijn knutselspullen uit de kast en toverde ik met mijn beste knip- en plakskills een aantal vrolijke kaartjes. Leuk om te ontvangen, maar ook leuk om te maken! #TipvanJip als je je komende week gaat vervelen. 🙂

Een bijzondere eetchallenge!

Een tijdje geleden kwam ik in contact met iemand die mij al een hele tijd op Instagram volgt. Ze is momenteel een eetstoornis aan het overwinnen en vertelde me dat het haar helpt om te zien dat ook ik, ondanks mijn ‘sportieve levensstijl’, regelmatig een reep chocolade of zak chips opentrek. Ze gaat iedere week een eetchallenge aan, om zo haar angst te overwinnen. In het kader van #benliefvoorelkaar, bood ik het de afgelopen week aan om een keertje met haar mee te doen. Want SAMEN staan we sterker! Tijdens het videobellen aten we allebei een American triple chocolate cookie (zie foto). Ik vond het tof om op deze manier iemand te helpen om weer zonder zorgen te kunnen genieten van al het lekkere eten dat er is.

Sims 4 spelen en slapen in de woonkamer!

Mijn vriend kocht de afgelopen week een pakket op de Playstation met een aantal spellen. “Jip, ik zie dat Sims 4 ook in het pakket zit, dat speelde jij toch wel eens vroeger?” Dat had ‘ie niet moeten zeggen, want het gehele weekend heb ik de playstation bezet gehouden, HA-HA. Gelukkig vond hij het leuk om mee te doen. Zo leuk zelfs dat we besloten het matras in de woonkamer te leggen en daar te slapen. Handig, want toen we weer wakker werden, konden we meteen weer verder spelen.

Samen eten, hardlopen en chillen.

Behalve de lekkere ‘thuiswerk-lunchrecepten’, is er nog een voordeel van deze quarantaine tijd. Namelijk, dat we meer samen kunnen doen! Zo aten we gisteren samen een uitgebreid hardloopontbijt, liepen we samen een fijne ronde van 12 kilometers én lagen we de rest van de zondag samen op de bank!

Hopelijk ben jij de afgelopen week ook weer een beetje goed doorgekomen.

Ik wens je een fijne nieuwe week! Probeer ondanks alle onzekerheden te focussen op de fijne momentjes.

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie