JIPS weekdagboek #170

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week! Ik bestelde nieuwe witte sneakers voor het lente- en zomerseizoen, ontdekte een nieuw favoriet receptje met onder andere avocado en truffel, richtte een lege hoek in mijn appartementje in met een gouden dranktafeltje, maakte zelf een quiz voor vriendinnen én genoot van een lekkere paaslunch na een duurloop van 17 en een halve kilometers. Let’s go!

Nieuwe witte sneakers!

Oke, ik zal bekennen dat dit een zeer impulsieve aankoop was, maar wel eentje waar ik heel erg blij mee ben! Op het oog lijken deze schoenen niet zo bijzondere witte sneakers, maar het detail van de panterprint zorgde ervoor dat ik ze dertig seconden nadat ik ze op het internet tegenkwam, besteld had. Witte sneakers zijn naar mijn mening heel fijn om te hebben, al helemaal met het zomerseizoen in zicht. I LIKE! (Ik heb deze Reebok’s besteld bij Sneaker Disctrict).

Zelfgemaakte eiersalade met truffel & avocado.

Soms heb je een receptje wat je een tijdje iedere dag wil eten. Afgelopen week had ik dat met avocado en truffel. Het receptje van deze zelfgemaakte eiersalade met avocado en truffel vind je hier.

Interieur update: een gouden dranktafel!

Omdat we net verhuisd zijn, hebben we nog een aantal ‘lege’ hoeken/muren in ons appartementje, die we nog willen inrichten. Begin afgelopen week kwam eindelijk het toffe pakket binnen, dat we een tijdje terug hadden besteld. Namelijk: een gouden dranktafeltje! Ik vond het vervolgens super leuk om dit helemaal af te stylen. Ik legde er een stapeltje tijdschriften op, zette er een plantje en een lamp naast et voilà! Zie op de foto het eindresultaat!

Ik kreeg via mijn Instagram veel vragen over waar we alles vandaan hebben gehaald, zie hier een overzichtje: het gouden dranktafeltje kochten we bij Bol.com en is van het merk Riverdale en de planten bestelden we online via plantsome.nl (de set ‘binnenbomen‘ om precies te zijn). De lamp stond al een hele tijd bij mijn oma op zolder, de pluimen zijn bij de buurman uit de tuin geplukt en de houten kist heb ik ooit gekregen als perspakketje.

Quizzen op zaterdag!

Voor de zaterdagavond had ik voor mezelf wat snacks en een flesje wijn in huis gehaald en deed ik met vriendinnen een quiz via Skype. Ik had deze quiz zelf in elkaar gezet en vond het super leuk om iedereens antwoorden te lezen en de puntentelling bij te houden. Uiteindelijk voelde het ook écht alsof ik een avondje naar vriendinnen was geweest. Kortom, dit was een geslaagde avond! Skype je op dit moment ook regelmatig met familie of vrienden? Organiseer dan zelf een quiz! 🙂

Paaslunch na een lange duurloop!

Op deze zondag (oftewel eerste paasdag), liep ik een lange duurloop door het bos. Ik liep heerlijk en heb oprecht van alle 17 en halve kilometers genoten. Achteraf had ik natuurlijk mega honger, maar gelukkig had ik dat van te voren al ingeschat. We hadden de tafel gedekt met allerlei lekkernijen, zoals: croissantjes, afbakbroodjes, gekookte én gebakken eitjes, ander vers beleg en natuurlijk paaseitjes. YUM!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Ik wens je nog een fijne tweede paasdag en een fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 14 april 2020 14:12

    Wat een heerlijk broodje zeg, ziet er heerlijk uit! Leuk overzicht heb je weer gedeeld.

Geef een reactie