Mijn 6 favoriete afspeellijsten op Spotify!

Wil je het thuiswerken wat gezelliger en/of effectiever maken? In deze blog deel ik mijn 6 favoriete afspeellijsten van Spotify! Soms werk ik in stilte zonder muziek in mijn oren, maar ik woon midden in de stad dus dan ontkom je niet aan geluiden zoals voorbijrijdende auto’s, blaffende honden en/of huilende baby’s… En soms wil je je gewoon even 100% kunnen focussen en luister ik naar een fijn muziekje. Daarnaast deel ik ook twee afspeellijsten die ik op dit moment graag luister tijdens het sporten. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 🙂  

1. Wake up and smell the coffee

Heb ik in de ochtend zin in een muziekje, maar ben ik nog niet helemaal wakker? Dan vind ik ‘Wake up and smelt the coffee‘ een fijne afspeellijst met rustige muziek voor als je nog even moet opstarten. Klik hier om naar deze afspeellijst te gaan.

2. JIPS thuiswerk playlist #1

Ik vind het heerlijk om te werken met een muziekje in mijn oren. Omdat ik hierdoor minder afgeleid raak van omgevingsgeluiden en mij dan beter kan concentreren. Omdat ik vanwege deze huidige situatie nog meer thuis werk dan voorheen, heb ik een eigen ‘thuiswerk afspeellijst’ gemaakt met allemaal nummer die ik graag luister tijdens het werken. Ben je benieuwd? Je vindt ‘m hier.

3. Maximum concentration

Deze afspeellijst kan ik ondertussen van voor naar achter en andersom mee neuriën denk ik, ha-ha. Een jaar geleden raadde ik deze al aan in deze friday favourites blog en staat nog steeds bij mijn favorieten. Klassieke muziek vind ik persoonlijk vaak te soft en te traag, maar deze lijst is dat niet en ik kan me er super goed mee concentreren. Kortom, deze nummer zijn voor mij perfect als ik me even 100% wil focussen.  Klik hier om deze nummers te luisteren.

4. Bakermat

Dan heb ik nog één aanrader op het gebied van muziek waar ik me goed op kan focussen en dat zijn de nummers van ‘Bakermat’. Deze artiest maakt elektronische, deephouse en techno muziek met af en toe touch van jazz en soul. Ik vind het hele fijne nummers om naar te luisteren. Mijn favoriete nummers van hem zijn: ‘One day (vandaag)’, ‘Uitzicht‘ en ‘Teach me‘. Je vind de afspeellijst van Bakermat hier.

5. JIPS marathon playlist

Als ik ga sporten, zet ik nog vaak mijn marathonplaylist op. Ten eerste omdat het een mix is van allerlei nummers waar ik graag naar luister. Ten tweede omdat het mij doet denken aan deze mooie ervaring en ten derde omdat het een lijst van minstens 4 uur durende muziek is! Ben je benieuwd op welke muziek ik mijn eerste marathon heb gelopen? Of zoek je een fijne afspeellijst voor tijdens het sporten? Klik dan hier.

6. Benny Rodrigues Radio

Tot slot luister ik regelmatig naar de afspeellijst ‘Benny Rodrigues Radio‘. Zijn muziek wordt omschreven als ‘funky (tech-)house’. Deze afspeellijst bestaat uit zijn nummers gecombineerd met verschillende bekende rapnummers. Dit vind ik zelf een hele fijne mix! Klik op deze link om naar deze afspeellijst te gaan.

Heb je nog een andere fijne afspeellijst om naar te luisteren? Zet je tip in een reactie onder deze blogpost zodat ik weer nieuwe inspiratie heb voor de komende tijd! 🙂 Alvast bedankt!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: JIPS weekdagboek #171 – Jipsanders.com

Geef een reactie