JIPS weekdagboek #173

Ik startte mijn week met een uitverkocht virtueel kleedje op Koningsdag, had vervolgens een minder fijne dinsdag waar ik wél weer iets van geleerd heb en natuurlijk bestelden we weer op vrijdagavond om de locals te supporten. Daarnaast maakte ik weer een lekker lunchreceptje en tikte ik lopend(!) de Duitse grens aan. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Leuk! Let’s go!

Een uitverkocht virtueel kleedje op Koningsdag!

Vorige week maandag was het Koningsdag! Dit jaar stond ik (helaas) niet dansend op een festival, maar ruimde ik mijn kledingkast uit met een kritische blik. Alles wat ik niet met regelmaat draag, heb ik te koop gezet door middel van een virtueel kleedje via mijn Instagram. Wat ik niet had verwacht, was dat dit zo’n succes zou zijn! Aan het einde van deze dag waren alle items verkocht. Ik ben blij dat ik een aantal mensen blij heb kunnen maken met de items die stiekem maar in mijn kast lagen te verstoffen… Misschien dat ik deze week nogmaals met een kritische blik naar mijn kledingkast ga kijken en wederom een aantal items online ga zetten. Interesse? Houd dan mijn Instagram in de gaten! 🙂

De acceptatie dat dinsdag niet mijn dag was…

Op dinsdag maakte de blauwe lucht en het zonnetje plaats voor donkere wolken en regen. Dit merkte ik ook direct aan mijn humeur. Ik was totaal niet productief, maar vond ook geen rust bij mezelf. Aan het einde van de middag deed ik een tweede poging en begon ik mijn dag opnieuw door het huis eventjes op te ruimen, te douchen, wat anders aan te trekken dan mijn joggingpak dat ik al drie dagen aanhad en een laagje make-up op te doen. Ik voelde me er uiteindelijk wel beter door, maar productief werd ik niet. Uiteindelijk lukte het me wel om te accepteren dat dit niet mijn dag was en plofte ik languit op de bank met een doos bonbons op schoot. Morgen weer een nieuwe dag!

Gevulde pannenkoeken voor lunch.

Ik maakte weer eens een maaltje dat ik erg lekker vind: gevulde pannenkoeken met onder ander gebakken appel, kaneel en rozijnen. YUM! (Klik hier om naar dit recept te gaan).

Vrijdag besteldag: burgers van Wally Nijmegen!

Vrijdag was natuurlijk weer besteldag! Deze week kozen we voor (vega) burgers van Wally! Mijn mening: de frieten vond ik TOP. De burger was ook lekker, maar niet de lekkerste die ik heb gegeten. Een wijntje erbij en mijn weekend kon beginnen!

Skypen, spelletjes en chillen op zaterdag.

Op zaterdag hield ik een ultieme chilldag. Ik skypte met vriendinnen, keek filmpjes op de bank, at me ondertussen misselijk van de snoepjes en snacks en werd dubbel ingemaakt tijdens een spelletjesavond met mijn vriend. Dat was dan wel weer een beetje jammer…

De Duitse grens aantikken!

Ik bedacht zondag tijdens mijn duurloop spontaan dat het wel leuk zou zijn om de Duitse grens aan te tikken (ja, tijdens het lopen ontstaan bij mij altijd de meest creatieve ideeën). Hoewel mijn woonplaats Nijmegen daar niet heel ver vandaan ligt, is het lopend toch nog wel een eindje. Na ruim 8 km bereikte ik de grens (met Google Maps op de telefoon in mijn hand om het 100% zeker te weten!) Toen moest ik natuurlijk ook weer ruim 8 km terug… Ik was uiteindelijk 1,5 uur onderweg, liep 17.5 km in totaal, maar het is me gelukt! Zie mijn Strava ‘Jip Sanders’ voor het bewijs, ha-ha. Dit kan ik ook weer van mijn bucketlist afstrepen.

Ik wens je een hele fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie