JIPS weekdagboek #174

Ik ging op boekenjacht in Huissen, gaf een live-workout op de radio van 3fm, sprong wel heel vroeg mijn bed uit voor een hardloopronde en bestelde kaasgehakt?! Benieuwd naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Lees dan snel verder! 🙂

Op boekenjacht!

Laatst deelde ik op mijn Instagram dat ik een boek had gelezen en dat ik dat verhaal zo spannend vond, dat ik de rest van de boekenreeks ook heel impulsief wilde hebben. Terwijl ik maandag op mijn bankje lag te chillen (#nogevenvakantie) zag ik een interessante advertentie op marktplaats voorbijkomen. Ik kon een aantal delen van die boekenreeks voor een fijn prijsje bij iemand thuis ophalen. De verkoper woonde helaas niet om de hoek, maar 13 km verderop. Ik keek naar buiten, zag een zonnetje en dacht: *Achhh we maken er gewoon een mooi fietstochtje van!’ Het eindresultaat? Ik maakte 26 kilometers met mijn omafietsje, had daardoor een hele stijve kont, maar wel 7 nieuwe boeken! Ik kan de komende weken in ieder geval weer vooruit, ha-ha.

Workoutwoensdag op de radio van NPO 3 FM!

Op de vroege woensdagochtend maakte ik een praatje op de radio van npo 3fm. En dat niet alleen! Ik mocht ook een live workout geven aan radio-dj Sander Hoogendoorn. Dit lag best wel een beetje buiten mijn comfort-zone, maar vond het daardoor extra tof om te doen. Thanks voor iedereen die meegeluisterd (of zelfs mee heeft gedaan)!

MEGA vroege hardloopronde voor werk.

Op donderdag ging ik naar werk om samen met een aantal collega’s voorbereidingen te treffen voor de start met de kinderen (die maandag 11 mei weer naar school komen). Deze afspraak stond gepland om 8.30 uur tot ergens in de middag, ik wilde deze dag ook hardlopen en had dus twee keuzes. Óf ik moest heel vroeg mijn bed uit voor een hardloopronde óf ik moest na werk ergens eind van de middag gaan lopen. Ik weet dat ik hardlopen in de ochtend het allerfijnste vind, dus daar ging ik voor. Het was even lastig met opstaan, maar uiteindelijk voelde ik mij de rest van de dag heel goed omdat ik dat ik al geweest was! Het middagdutje dat ik deze middag deed, voelde dan ook meer dan verdiend. 🙂

Vrijdag besteldag!

Ook deze week bestelde we weer om de locals te supporten (en omdat eten bestellen natuurlijk heel fijn is). We kozen voor het bekende ‘kaasgehakt’ van restaurant De Plak in Nijmegen en aten een Heldro’s ijsje als toetje, YUM!

Wandelen in de ochtend…

Omdat ik zo kan genieten van een ochtend, waarbij het lijkt alsof de wereld nog niet helemaal is ontwaakt, besloot ik deze zondagochtend de deur uit te gaan. Niet voor een hardloopronde op tempo met muziek in mijn oren, maar om een stukje te wandelen op mijn gemak luisterend naar de fluitende vogeltjes. De rest van de dag was ik helemaal ZENNNNN.

Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad! Wat was jouw meest favoriete momentje?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie