JIPS weekdagboek #175

Van mijn eerste fulltime werkweek in het onderwijs tot (te dure) nieuwe zomerschoenen en van friet met appelmoes tot een bezoekje aan de Ikea. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week?

Een fijne full-time werkweek in het onderwijs!

Ik draaide afgelopen week voor het eerst een fulltime werkweek als leerkracht in het onderwijs. Ik was vooraf heel erg benieuwd (en misschien ook een klein beetje bang) hoe ik dat zou gaan vinden, maar ik kan er met een tevreden gevoel op terugkijken. Ik heb een fijne week met de kinderen gehad. Ja, het kost me veel energie en ik lag deze week iedere dag om 9:00 uur in bed, maar het voelt heel goed om iets te kunnen betekenen voor hen. Ook al zeggen ze het niet expliciet, ik zag aan alle kinderen dat ze het stiekem toch wel heel erg fijn vinden om weer gewoon op school te zijn. Dat geeft mij weer nieuwe energie!

Nieuwe zomerschoenen!

Ik zag nieuwe sandalen, vond ze te duur, maar denk ze wel nodig te hebben dus kocht ze toch. Het zijn geen standaard sandalen en kan begrijpen dat je ze niet mooi vindt (mijn vriend vindt ze ‘afschuwelijk’), maar ik vind ze GEWELDIG. (Pssst! De schoenen zijn van Dr. Martens en ik bestelde ze via Asos).

Frietjes met appelmoes op vrijdag!

Zoals je misschien weet, bestellen wij iedere vrijdag bij een lokaal restaurant. Omdat we dat lekker vinden én om de locals te supporten in deze corona tijd. We vinden het leuk om verschillende lekkernijen uit te proberen, maar deze vrijdag hadden we gewoon trek in een flinke portie frieten en (vegetarische) bitterballen. Heerlijk!

Aan de stad ontsnappen!

Ook liep ik weer een duurloop deze week, ik blijf dat toch zo fijn vinden! Ik ontsnapte aan de stad en dook het natuurgebied De Ooij in. Uiteindelijk liep ik 16 kilometers en verdwaalde heerlijk in mijn gedachten. Met een vermoeid lichaam, maar uitgerust hoofd kwam ik weer thuis.

Bezoekje aan de Ikea op zondag…

Van een tuinmeubelset tot wandplankjes en van een wasmand tot nieuwe pannen. We hadden een aantal producten van Ikea op ons lijstje staan, maar tot nu toe gewacht om deze spullen te gaan halen. De Ikea is namelijk pas nét weer geopend, waardoor we een grote drukte verwachtten. Gelukkig viel het allemaal mee, was het allemaal super goed geregeld en hebben we ons karretje op het gemak vol kunnen laden. Binnenkort weer een nieuwe interieurupdate dus!

En toen was de week alweer voorbij, ik wens je een fijne nieuwe week. Hopelijk heb jij ook een korte werkweek voor de boeg! 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie