JIPS weekdagboek #176

Afgelopen week had ook ik een korte werkweek die ik met veel gezelligheid afsloot. Daarnaast ontweken we de drukte op het strandje, kreeg onze keuken een update en zag ik mijn oma sinds lange tijd. Hieronder deel ik in plaatjes mijn favoriete momenten van afgelopen week. Lees je mee?

Een VRIJMIBO op de woensdagavond!

Op woensdag sloot ik de werkweek alweer af met een frietje en een drankje op een dakterras in het avondzonnetje. Op naar een lang weekend! Met hopelijk gezellige én zonnige momenten.

Eerste keer Waalstrandje in 2020!

Mijn vriend en ik gingen afgelopen week voor het eerst dit jaar naar het waalstrandje om hier even lekker te liggen. We hadden vooraf al ingeschat dat we niet de enige zouden zijn met dit plan en ja hoor, het bekende strandje lang bommetje vol. Gelukkig zagen we toen we een stukje verder fietste dat andere strandjes nog redelijk rustig waren. Hier vonden we het wel verantwoord om eventjes te gaan liggen. Voetjes in het zand, zonnebril op en tannen maar! Wie heeft er nog meer zo van de zon genoten?

Favoriete ontbijtjes!

Bovenstaande foto deelde ik afgelopen week en is een foto van mijn twee favoriete ontbijtjes op dit moment. De eerste is een bakje kwark met appel, blauwe bessen en Cruesli, het andere ontbijtje is een havermoutje gemaakt met ongezoete amandelmelk, havermout natuurlijk, rozijnen, kaneel, banaan en pindakaas. Welke onbijtje zou jij kiezen? Optie 1 of optie 2? Ik ben benieuwd!

Een keuken upgrade!

Ik heb altijd gezegd: ‘Wanneer ik een eigen keuken heb, wil ik van die plankjes met glazen potten op een rijtje’. Het was nog even een kwestie van mijn vriend overtuigen (en hem de plankjes laten ophangen, ha-ha), maar het hangt en staat! Van risotto tot penne en van rozijnen tot couscous, het staat mooi op een rijtje! (Zowel de plankjes als alle potten hebben we bij de Ikea gekocht).

Een nieuw gebied verkennen!

Via Strava zag ik dat een andere Nijmegenaar regelmatig een rondje door Weurt loopt. Ik woon ondertussen al 6 jaar in Nijmegen, maar ik was nog nooit in dit dorp dat om de hoek ligt geweest. Afgelopen zaterdag besloot ik dan ook een kijkje te gaan nemen en tijdens mijn duurloop deze kant op te gaan. Ik liep eerst door het dorp zelf en ben toen de dijk opgegaan om een ronde te rennen om het water. Dit was vooraf makkelijker gezegd dan gedaan, want sommige paadjes bleken doodlopend te zijn en een aantal stukken waren los zand. Kortom, het was een nieuwe en ruige route met toffe uitzichten. Weurt kan ik ook weer van mijn lijstje afstrepen. 😉

Mama en oma op bezoek!

Voor het eerst is mijn oma op bezoek geweest in mijn nieuwe huisje in Nijmegen. We hadden elkaar sowieso al een hele tijd niet gezien, dus het was fijn om op gepaste afstand even een koffietje te drinken.

Ik wens iedereen een fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie