JIPS weekdagboek #178

Van een hele warme ronde met mijn hardloopmaatje, tot gin-tonics drinken in de tuin met de rest van mijn vriendinnetjes en van meters maken op de racefiets tot lopen tussen de buien door. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week?

Eindelijk weer een duurloop met mijn hardloopvriendinnetje!

Na een aantal maanden alleen gelopen te hebben, maakten we afgelopen week eindelijk weer een ronde samen! Het waren 16 veels te warme, maar wel gezellige kilometers!

Barbecuen met de meiden in de tuin!

Ook de rest van mijn vriendinnen had ik al een hele tijd niet gezien. En hoewel de Skype avondjes best gezellig zijn. Is het natuurlijk het allerfijnste om iedereen in het ‘echt’ te spreken. Op maandag (tweede Pinksterdag) verzamelden we bij iemand in de tuin, genoten we van heel veel lekkers van de barbecue en gin-tonics met rood fruit in de zon (en ja, gin-tonics nà het hardlopen, dat gaat hard ha-ha). Dit was een heerlijke afsluiting van mijn weekend!

Samen meters maken op de racefiets!

Ik sprong natuurlijk ook weer een keertje op mijn racefiets! Gelukkig wilde meneer weer mee, want in mijn eentje zou ik niet weten waar ik heen moet fietsen?! (+ klikpedalen vind ik nog steeds een beetje eng). Via de Ooijpolder reden we naar Duitsland, wat een fijne ronde was. Ik moet alleen nog wel even een zonnebril bestellen, want ik had denk ik wel 6 (?!) vliegjes in mijn oog… Oepsie.

Even uitwaaien na een hele ochtend achter mijn laptop.

Op zaterdag had ik eigenlijk vrij van het werk met de kinderen, maar moest ik wel nog een aantal dossiers schrijven. Deze moeten binnenkort geschreven zijn, dus het leek me slim om hier alvast aan te beginnen. Na heel wat uurtjes achter mijn laptop waren mijn ogen zo goed als vierkant en vond ik het de hoogste tijd om even de beentjes te strekken. Ik liep een paar kilometers langs de Waalkade, waar het mega hard waaide, maar wat ik stiekem wel fijn vond.

Nieuw seizoen van Dynasty!

Die avond besloot ik verder te gaan met Dynasty. Een heerlijke meidenserie, wat allemaal iets te dramatisch is, maar daarom ook wel weer fijn om naar te kijken.

Rondje tussen de buien door!

Zoals ik de week begon, sloot ik deze ook weer af: met een hardloopronde! Dit keer wel weer alleen en met een stuk minder mooi weer helaas… Ook al waren er een aantal flinke buien op komst, maar ik besloot gewoon te gaan! Van te voren had ik een route bedacht, maar toen ik 1 kilometer onderweg was, waren de wolken voor me zo donker dat ik besloot om om te keren en richting de blauwe lucht toe te rennen. Tot mijn verbazing bleef ik redelijk droog en liep ik 13 hele fijne kilometers. Tip van Jip: is het wisselvallig weer? Laat de lucht/wolken je route bepalen, maakt het extra leuk! 😉

Nieuwe posters!

Tot slot mocht ik een aantal posters uitzoeken bij JUNIQE (super lief!) Deze twee vond ik heel mooi bij ons interieur passen. Met de code ‘JIPSANDERS25’ krijg je tot 14 juni 25% korting op alle bestellingen bij JUNIQE vanaf 29 euro. Fijn voor als je ook een huisje moet inrichten. 😉

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie