JIPS weekdagboek #179

Een middagje gamen in de klas was een groot succes, ik dronk weer een biertje op het terras, sprong voor de eerste keer alleen op de fiets en bakte een appeltaart, wat niet helemaal goed ging, maar uiteindelijk wel lekker smaakte! Kijk je mee naar weer mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Gamen met de klas!

Ik merkte dat de kinderen uit mijn klas de afgelopen tijd wat meer onrustig waren. Hierdoor moest ik veel mopperen en daar werden zowel de kinderen als ik niet vrolijker van… Met de kinderen samen zijn we een tijdje geleden gaan bedenken hoe we extra ons best kunnen doen om in de klas op te letten en aardig tegen elkaar te doen. De kinderen kwamen met een ‘gamemiddag’. Prima, dacht ik. Maar dan moeten jullie het wel verdienen. Het verschil in de klas was meteen zichtbaar, iedereen deed zijn best en de afgelopen week was het eindelijk zover: we hadden 15 krullen verdiend! Dit betekende een middagje gamen in de klas. Kinderen mochten hun eigen tablet, laptop, telefoon of ander apparaat meenemen en een collega en ik sloten een playstation met een racespel aan op het grote Digibord. Je kunt het misschien al wel raden: het was een groot succes! Kinderen blij, juf blij.

Een (koud) biertje op het terras!

Het waren voor mij extra drukke dagen, omdat aan het einde van de week alle dossiers van de kinderen herschreven moeten zijn. Ik had het niet verwacht, maar het was me gewoon gelukt om deze op vrijdagmiddag klaar te hebben! Met een big smile fietste ik naar huis. Toen ik onderweg een aantal collega’s op het terras zag zitten, besloot ik dat ik ook wel een koud biertje verdiend had! 😉 #opafstandnatuurlijk PROOST!

Eerste keer alleen op de fiets!

Ik had ondertussen al een aantal keren geoefend, maar ik bleef het toch wel een beetje spannend vinden om alleen op pad te gaan. Had ik alles? Had ik mijn route goed bekeken? Ik was er klaar voor! Uiteindelijk fietste ik een heerlijke ronde, (voor het eerst 40 kilometer zelfs) zonder te vallen. YES! I did it.

Borrelen op de zaterdagavond!

Die avond kwamen een aantal vriendinnen op bezoek. Volgende week ben ik jarig en ik heb besloten om vrienden en familie in groepjes langs het laten komen. Zo kan ik mijn verjaardag toch met iedereen vieren én heb ik zelfs een hele week feest! 🙂 #WINWIN

Zelfgebakken appeltaart!

Ik dook de keuken in voor zelfgebakken appeltaart! Ik vond het altijd zo lekker als mijn oma dit vroeger klaarmaakte. Het liefst nog warm uit de oven. Ik vergat wel de appels te schillen (ja écht), maar gelukkig smaakte de taart prima!

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad met leuke en gezellige momentjes!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie