JIPS weekdagboek #180

Ik bakte mega veel cupcakes met de kids, at voor de eerste keer weer buiten de deur (bij mijn favoriete restaurant!), had een gezellig borrelweekend en kreeg het mooiste compliment dat ik als juf kon krijgen! Lees en kijk snel verder voor weer mijn favoriete momentjes van de week! 

Verjaardagscupcakes bakken in de klas!

Afgelopen woensdag ben ik 25 jaar geworden. Deze dag was voor mij een werkdag, maar stiekem vond ik dat juist wel leuk. Door de kinderen heb ik me namelijk de hele dag jarig gevoeld! Zo hebben we in de klas cupcakes gebakken, kreeg ik een aantal cadeautjes (super lief!) en was de sfeer toch net wat feestelijker dan een ‘normale’ school- en werkdag.

Verjaardagsdiner bij mijn favoriete restaurant!

Na de toch wel drukke werkdag was het tijd voor ontspanning. We vonden een mooi plekje op het terras bij Nibbles in Nijmegen en bestelden allerlei kleine hapjes. De voorspelde onweersbuien werden steeds een stukje opgeschoven, waardoor we uiteindelijk onverwachts de hele avond in het zonnetje hebben kunnen zitten, YES!

Het mooiste compliment dat ik kon krijgen…

De ochtend erna kwam een leerling met een bosje bloemen de klas binnengelopen: ‘Deze heb ik speciaal voor jou samengesteld, nog voor je verjaardag‘. Die middag stuurde ik nog even een bedankje richting ouders, waarna ik de volgende reactie kreeg: ‘De bloemen waren geheel A. zijn idee, hij zei letterlijk dat jij het verdiend hebt, omdat dit voor hem zijn leukste schooljaar is tot nu toe’. Dit is natuurlijk het grootste compliment dat je als leerkracht kunt krijgen! WAUW, ik was sprakeloos.

Het borrelweekend kon beginnen!

Vrijdagmiddag rond 16:00 uur was ik er klaar mee, tijd voor WEEKEND! Vanwege mijn verjaardag had ik verschillende borrels gepland staan, maar spontane initiatieven blijven natuurlijk ook heel leuk. Met een groepje collega’s belandden we op deze vrijdagmiddag uiteindelijk op een terras in de zon. Kortom, een heel fijn begin van het weekend!

Een gezellige zaterdag!

Zaterdag heb ik intens genoten van alle lieve mensen om mij heen. In de middag kwamen mijn ouders en broertje langs voor een lunch en in de avond een aantal vriendinnetjes voor wat hapjes (zoals je ziet op de foto, ha-ha). Zij hadden mijn nieuwe huisje in Nijmegen nog niet kunnen zien, dus hun bezoekje was extra leuk!

Een heerlijke duurloop als afsluiter van de week.

Vanwege de toch wel erg drukke werkweek in combinatie met al die gezellige verjaardagsfeestjes, heb ik deze week op sportief gebied even een stapje terug gedaan. Niet vanwege een lichamelijke blessure oid, maar omdat ik mentaal even moest opladen. Vanochtend stapte ik uit bed en had ik weer helemaal zin in om in mijn eentje, met muziek in mijn oren op avontuur te gaan. Ik liep uiteindelijk 15 kilometers en heb in tijden niet zo lekker gelopen! Mijn conclusie: het sporten soms even overslaan is helemaal oke! Vind jij het lastig om het sporten even helemaal te laten? Of heb je daar niet zo’n moeite mee?

Hopelijk heb jij ook een gezellige week gehad!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie