JIPS weekdagboek #181

Van een hele vroege hardloopronde, tot een lekker fietstochtje na een heftige werkdag en van een nieuwe okergele velvet stoel tot een halve marathon voor het goede doel! Kijk je weer mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Hardloopronde vóór werk

Afgelopen woensdag had ik een studiedag op werk. Dat betekende geen lesgeven aan de kids, maar aan de lopende band rapporten schrijven. Gelukkig vind ik schrijven leuk en kon ik deze dag een uurtje later beginnen dan normaal. Hierdoor had ik de tijd om voor mijn werk een rondje te rennen. Zo kon ik de hitte voor zijn én na het werk met een voldaan gevoel op de bank neerploffen.

Fietstochtje in mijn eentje om mijn hoofd leeg te maken.

Donderdag had ik een drukke dag. Het was warm, de kinderen waren onrustig en ik liep voor mijn gevoel de hele dag achter de feiten aan. Voor mijn gevoel was mijn energie OP toen ik thuiskwam. Ik besloot toch op de racefiets te springen om op mijn gemak een rondje te fietsen. Wat was dit een goed plan! Even in mijn eentje de natuur in,  zorgde ervoor dat ik mijn hoofd helemaal kon leegmaken en alsnog met een fijn gevoel de dag kon afsluiten!

Nieuwe okergele velvet stoel!

Al heeeeel lang had ik deze okergele velvet stoel van Sissy Boy op mijn verlanglijstje staan. Ik had deze nog niet gekocht, omdat deze toch ook best prijzig was. Toen kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van Sissy Boy én bleek de stoel 20% afgeprijsd. Dit moest een teken zijn. Nu was het een kwestie van mijn vriend overhalen (ha-ha) en bestellen! Het was nog wel even wachten (dacht ik), want op de website stond een levertijd aangegeven van 10 tot 12 weken. Toch vonden we het de moeite waard en plaatsten we de bestelling. Tot onze verbazing kon de stoel drie dagen later al geleverd worden en DUS staat deze nu al in huis. YES!

Meet Carel!

Naast bovenstaande stoel stond een cactus ook al heel lang op mijn wishlist. Voor mijn verjaardag mocht ik er een van mijn ouders uitzoeken. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen! En dus stond ik op deze zaterdagmiddag in een tuincentrum, op zoek naar de mooiste cactus. Dit is ‘m uiteindelijk geworden: meet Carel!

Halve marathon voor Kika!

Op deze zondag liep ik een halve marathon voor Kika!  Mijn doel was dit keer niet een zo snel mogelijk tijd lopen, maar wel om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel, zodat meer en beter wetenschappelijk onderzoek kan worden gedaan naar kinderkanker. In de ochtend klonk het virtuele startschot van deze run en in deze blog vertel ik je meer over mijn eindtijd en het mooie bedrag dat ik uiteindelijk (door jullie!) ophaalde.

Dit was een mooie week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie