JIPS weekdagboek #182

Van nieuwe hardloopschoenen tot een wel heel erg leuke en speciale gymles met de kinderen en van een vast contract tot een schoonvader als redder in nood! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van deze eerste week van de maand juli? Let’s go!

Nieuwe hardloopschoenen!

In 2015 ben ik samen met een vriendinnetje begonnen met hardlopen. Destijds heb ik hardloopschoenen gekocht van het merk Asics, waar ik heel lang op gelopen heb. Zo ook mijn marathon vorig jaar. Ik vond het dan ook heel tof toen ik een berichtje kreeg, of ik de nieuwste Asics schoenen wilde uitproberen. Dankjewel BijlPR, zoals je ziet heb ik er al een rondje op gelopen. Ik ga ze de komende maand nog veel meer uitproberen!

Springen met de kids tijdens de gymles!

Niet alleen de kinderen waren enthousiast tijdens de gymles van afgelopen woensdag. De juf ook! De gymleraar had namelijk een luchtkussen geregeld. Het was een druk (en vermoeiend), maar zeker leuke middag!

Een vast contract!

Photo by Jason Leung on Unsplash

Afgelopen week kregen we op het werk meer te horen over de formatie van het volgende schooljaar. Ik ging het gesprek in met verschillende gedachtes over welke groep kinderen ik volgend jaar zou krijgen. Het kwam dus best onverwachts dat ik opeens een vast contract aangeboden kreeg. Daar ben ik natuurlijk super blij mee!

Schoonvader als redder in nood!

Vrijdag stapte ik voor de derde keer in mijn eentje op de racefiets. Ik had ondertussen al wel weer een aantal keer met mijn vriend gefietst, waardoor ik met steeds meer zekerheid op pad durfde. Helaas liep de ronde niet zoals gepland en kreeg mijn fiets een lekke band. Daar stond ik dan, in de middle of nowhere, zonder bandenverwisselsetje (die moet ik nog aanschaffen). Gelukkig nam mijn schoonvader de telefoon op en kon hij mij op komen halen!

In bed luieren tot 10.00 uur!

Na de drukke werkweek én lekke-band-situatie was ik helemaal gesloopt. Ik lag dan ook vroeg in bed en bleef zaterdagochtend toen ik wakker was ook nog even liggen. Dit doe ik eigenlijk nooit, maar vond ik nu heerlijk! Ontbijten op bed én Netflixen op bed. Dit ga ik komende tijd vaker doen.

Spontane lunch met taart!

Door de corona moet je bij veel restaurants en lunchtentjes reserveren, wat natuurlijk logisch is. Mijn papa, mama en ik wilden afgelopen zaterdag spontaan ergens lunchen. Dat was dus even een  zoektocht, maar uiteindelijk vonden we een  fijn plekje bij Philips Brocante, een van mijn favoriete plekjes in Nijmegen (want: super gezellig, knus en lekkere menukaart inclusief taartjes!) Ben je een keer op zoek naar een leuk lunchtentje in Nijmegen? Dan vind ik Philips Brocante zeker een aanrader!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie