Review: sportieve audiocollectie van Philips Sound.

Sporthorloges, een digitale weegschaal en oordopjes… Ik review regelmatig een (sport)gadget voor op mijn blog. Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit gedaan heb, maar bij deze review ik drie gadgets in één artikel! Ik testte drie verschillende draadloze hoofdtelefoons van Philips Sound, een sportieve audiocollectie die bestaan uit verschillende formaten, allemaal spat- en zweetbestendig zijn, een lange speelduur hebben en snel opgeladen kunnen worden. Ben je benieuwd naar mijn mening en favoriet? Lees dan snel verder!

1. Draadloze sportoordopjes (ST702)


Ik begin maar meteen met mijn favoriet: de ST702 draadloze sportoordopjes van de Philips Sound-collectie. Deze heb ik het meeste gedragen, omdat deze oordopjes heel fijn in mijn oren zitten (en blijven zitten!) Niets vind ik vervelender dan oordopjes die tijdens het sporten steeds uit de oren vallen. Daarnaast vind ik het een groot voordeel dat ze water- en zweetbestendig zijn. Ik sport graag buiten en krijg dan ook regelmatig een buitje over me heen. Ik hoef dan dus niet te vrezen voor kapotte oordopjes.

Een nadeel van deze gadget vind ik dat je niet veel van de omgeving hoort, wanneer je de oortjes in hebt. Tijdens bijvoorbeeld het hardlopen buiten, vind ik het voor mijn veiligheid fijn om ook geluiden van het verkeer te horen. Hier moet ik dus extra bij uitkijken. Daarnaast kun je niet met de oordopjes zelf naar een volgend nummer gaan en het volume besturen. Ik vind dat zelf niet zo erg, maar wel handig om te weten voor als jij dat wel fijn vindt. De muziek pauzeren is wel mogelijk door op het oordopje te tikken. Tot slot heeft deze gadget nog een toffe functie! De oordopjes reinigen zichzelf namelijk met UV wanneer je deze in de oplaadcase doet, handig!

Al met al, ben ik heel blij met deze comfortabele en stevige oortjes en gebruik ik ze graag. Ze zijn niet goedkoop, maar ik vind het zeker de prijs waard! Klik hier voor meer informatie over de ST702 draadloze oortjes van Philips en zie hieronder een overzichtje van alle bovenstaande informatie:

Algemene informatie product:
– 6 uur afspeeltijd met één keer opladen.
– 18 uur afspeeltijd met een opgeladen oplaadcase.
– Sneloplaadfunctie (15 minuten opladen om speeltijd met 1,5 uur te verlengen).
– In de oplaadcase worden de oordopjes gereinigd door middel van UV.
– Water- en zweetbestendig
– Connectie via Bluetooth
– Prijs: 129,00 euro

2. Draadloze sportoordopjes (SN503 in-ear)


Ook deze sportoordopjes blijven zelfs tijdens mijn hardlooprondjes goed in mijn oren zitten en zijn net als de ST702 water- en zweetbestendig, fijn! Ook hierbij geldt voor mij het nadeel dat de omgevingsgeluiden grotendeels weggefilterd worden, wat gevaarlijk kan zijn wanneer ik deelneem in het verkeer. Wat heel handig kan zijn, is dat de oordopjes beschikken over een hartslagmeter! Je kunt deze koppelen aan apps zoals Google Fit en Runkeeper. Zelf gebruik ik graag de app ‘Strava’, hier zijn de oortjes helaas niet mee te koppelen.

Kom je er net voor je workout achter dat de oordopjes leeg zijn? Dan is dat bij deze gadget geen probleem, want ze beschikken net als de ST702 over een snel-laad functie. Binnen 15 minuten heb je batterij genoeg voor een uur sporten, ideaal! Een voordeel ten opzichte van de ST702 (bovenstaande oordopjes) is dat de besturing van deze oordopjes uitgebreider is. Je kunt bij deze gadget namelijk wel met deze oordopjes zelf het volume en de nummers besturen.

Tot slot vind ik de oortjes aan de prijzige kant en vind ik het minder fijn dat de oordopjes verbonden zijn door middel van een draad, aangezien dit soms ergens aan vast blijft hangen tijdens het sporten. Maar dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur, misschien vind jij zo’n draad juist handig. Kortom, een prijzige gadget maar van goede kwaliteit en handig gebruiksgemak. Klik hier voor meer informatie over de SN503 draadloze oortjes van Philips en zie hieronder een overzichtje van alle bovenstaande informatie:

Algemene informatie product:
– Batterijduur van 6 uur, (17 uur bij gebruik van GPS).
– Klein in-ear hartslagmeter
– Water- en zweetbestendig
– Snel-laadfunctie

– Connectie via Bluetooth
– Prijs: 199,00 euro

3. draadloze hoofdtelefoon (SH402)


Ik heb deze koptelefoon gebruikt tijdens het wandelen en krachttrainingen, omdat ik hardlopen met een koptelefoon niet comfortabel vind (ook dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur). Een toffe functie van deze koptelefoon is dat in de oorschelp een soort gel zit die zorgt voor verkoeling. Vooral bij zomerse temperaturen, is dit erg prettig! Daarnaast is ook deze gadget water- en zweet bestendig en kun je gebruik maken van een snellaadfunctie. Wat ik persoonlijk minder fijn vind aan deze koptelefoon is dat deze erg klein is (on-ear), ik houd er wel van dat de oordoppen echt over mijn oren vallen (over-ear), maar ook dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Al met al, is dit een betaalbare koptelefoon met goed geluid!

Klik hier voor meer informatie over de SH402 draadloze hoofdtelefoon van Philips en zie hieronder een overzichtje van alle bovenstaande informatie:

Algemene informatie product:
– Batterijduur van 6 uur, (17 uur bij gebruik van GPS).
– snellaadfunctie (10 minuten opladen voor 2 uur afspelen).
– 20 uur afspeeltijd

– Koelgel in oorsschelp
– Water- en zweetbestendig

– Voor ‘op’ het oor
– Connectie via Bluetooth

– Prijs: 69,00 euro

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie