JIPS weekdagboek #185

Afgelopen week heb ik weer verschillende leuke momenten meegemaakt! Zo ben ik met een vriendinnetje verdwaald (wat uiteindelijk wel heel leuk en gezellig was), heb ik een middagje geshopt met mijn lieve mama, werd een kletsavond door gin-tonics opeens een karaoke avond en ging ik weer voor het eerst naar mijn oude vertrouwde gym! Kijk je mee? Let’s go!

Verdwalen met de fiets…

Afgelopen week besloten een vriendinnetje en ik om samen een ronde te gaan fietsen. Het plan was om een uurtje te gaan en lekker onderweg bij te kletsen, maar uiteindelijk zijn we twee uur op pad geweest en hebben we het vooral gehad over de route terug naar huis… Ja, we waren een beetje verdwaald. Gelukkig hebben we weer veel nieuwe plekjes gezien, vonden we uiteindelijk de goede weg weer terug richting huis Γ©n konden we vaststellen dat het wel heel gezellig was! πŸ˜‰

Shoppen met mama!

Op de een of andere manier lukt het mij vaak alleen om goed te shoppen wanneer ik samen op pad ga met mijn lieve mama. Ook afgelopen vrijdagmiddag vond ik het ene toffe item na de andere. We sloten de shopmiddag af met pizza op de bank, YES!

Gin-tonics met de meiden!

Op zaterdagavond had ik een verjaardag van een vriendinnetje. Meestal drinken we op dit soort gelegenheden een paar bier of wijntjes, maar mijn vriendinnetje had dit keer gin en tonic in huis gehaald. Het begon als een rustige kletsavond, maar het resulteerde als snel in een karaokeavond in de woonkamer. Door corona kunnen we helaas niet stappen, maar ik vond dit wel een heel gezellig alternatief! Zoek je nog een gezellige activiteit voor in huis? Ik zou zeggen: schaf een karaoke- microfoon aan… πŸ˜‰

Weer naar Basic-Fit!

Op zondag had ik voor het eerst sinds de sportscholen weer open zijn, een uurtje krachttraining in de sportschool gepland. Ik had de week ervoor al wel weer een keer in een hotelgym getraind, maar nu ging ik weer eens naar mijn oude vertrouwde gym. Ik deed verschillende oefeningen voor het hele lichaam en vond het vooral weer heel fijn om hier weer aan de slag te kunnen!

Een hele fijne nieuwe agenda! #tipvanJip

Ik heb alvast voor aankomend schooljaar een nieuwe schoolagenda gekocht. Ik ben hier zo blij mee, dat ik deze graag met jullie deel, want misschien ben je ook nog op zoek naar een nieuwe… πŸ˜‰ Het is een basic agenda in A4-formaat, niet teveel poespas, maar een hele handige indeling. Kortom, precies wat ik fijn vind! De agenda is van ‘Hobbit’, je kunt dit even Googlen, maar ik heb de agenda ook bij de Bruna zien liggen. #nospon #tipvanjip

Volgende week komt er even geen weekdagboekje online, omdat ik een weekje ga kamperen in Frankrijk! Maar de week erna zal er een extra uitgebreide versie schrijven. πŸ˜‰

Liefs,
Jip

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie