JIPS weekdagboek #187: samen intervallen en weekendje weg!

Van een vroege morning-workout in de sportschool tot mijn favorieten in mijn mooie stad en van samen intervallen tot een meidenweekend in het zuiden van het land. Benieuwd naar mijn favoriete momenten van mijn laatste vakantieweek? Let’s go!

Weer een vroege morning-w0rkout!

Ik startte mijn week weer eens met een hele vroege morningworkout in de gym, dat was lang geleden! Ik deed een aantal oefeningen om mijn beenspieren losser te maken en trainde met gewichten voor het bovenlichaam. Vanwege mijn marathondoel en het fietsen doe ik even tijdelijk geen zware legday, aangezien ik natuurlijk niet wil dat mijn benen overbelast raken.

Mijn favorieten in Nijmegen!

‘Hey Jip, ik ga volgende week een dagje naar Nijmegen, heb je leuke tips?‘ Berichtjes zoals deze ontvang ik de laatste tijd steeds vaker! Super leuk! Want Nijmegen is echt een toffe stad met veel leuke hotspots. Je moet deze goede plekjes natuurlijk wel even weten vinden, daarom heb ik voor jullie al mijn favoriete hotspots op een rijtje gezet! In combinatie met dingen die je écht moet zien en doen. Van mijn favoriete Nacho’s tot fijnste lunchtentjes en van mijn favoriete borrelplekjes tot de dagbesteding die ik in Nijmegen het liefste doe wanneer het lekker weer is… Ben je benieuwd? In deze blog vind je al mijn favorieten op een rijtje! 🙂

Samen intervallen!

Op zaterdagochtend liep ik samen met een vriendinnetje een intervaltraining. En jeetje, wat is het fijn om dit met z’n tweeën te doen! Iedere keer wanneer ik dacht dat ik het sprintje écht niet meer kon volhouden, bleef zij lopen. En achteraf bleek dat zij het ook soms zwaar had, maar mij juist wilde bijhouden. Conclusie: niet alleen de duurloopjes samen doen is fijn (want: lekker veel kletsen) de intervallen samen doen is ook zeker een goed idee!

Vriendinnenweekend in Zuid-Limburg!

Op zaterdagmiddag vertrok ik met een groep vriendinnen richting het zuiden van het land. We hadden een aantal kamers in een monumentaal pand in Gulpen geboekt, om een paar dagen gezellig samen te zijn. Ik heb wel hier en daar wel wat moois van de omgeving gezien, maar het vooral druk gehad met chillen en drankjes doen. Zo maakten we zelf bierpong, aten we heel veel lekkers, maakten we cocktails én deed ik vooral even heel weinig met mijn telefoon. Kortom, ik heb een fijn en #offline weekend gehad. Meiden bedankt!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie