JIPS weekdagboek #188

Ik liep een halve marathon als training, kletste bij met collega’s, ging naar een hele toffe opening en had letterlijk de wind in de rug van een 60 kilometer durende fietstocht! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van mijn laatste vakantieweek? Let’s go!

Ik liep een halve marathon!

Afgelopen woensdag liep ik mijn langste marathontraining dit jaar: een halve marathon! Ik vond een fijn rustig tempo, genoot van de groene omgeving en liep uiteindelijk een fijne ronde. Aan het einde waren mijn benen wel flink verzuurd, dus aan een hele marathon moet ik op dit moment nog even niet denken, maar gelukkig heb ik nog 7 weken… haha. Hoe het trainen voor de marathon mij verder afgaat? Dat vertel ik je in deze marathonupdate.

Back to work: bijkletsen collega’s!

Photo by Lauren Mancke on Unsplash

Ook startte ik deze week weer op mijn werk in het speciaal onderwijs. Vanaf volgende week komen de kinderen weer naar school, dus moesten we alvast een aantal voorbereidingen treffen. Mijn collega’s had ik een aantal weken niet gezien, dus er moest natuurlijk ook wel even bijgekletst worden! 😉

Opening mama’s sport bso!

Vrijdag was ik in Nuenen (het dorp waar ik ben opgegroeid én mijn ouders nog steeds wonen), vanwege een hele toffe opening. Mijn lieve mama is namelijk haar eigen sportbso begonnen! Op het voetbalcomplex van RKSV Nuenen zal zij voortaan aan de slag gaan. Heel veel succes mam, you can do it!

Samen fietsen Nuenen > Nijmegen

En van Nuenen moesten we natuurlijk ook weer terug naar ons eigen huisje in Nijmegen. Gelukkig scheen de zon én hadden we de wind mee en dus sprongen we op onze racefiets. Omdat het tempo van mijn vriend ietsje hoger ligt dan die van mij, was het soms even bikkelen en na 50 kilometers was mijn rug er ook helemaal klaar mee (ik ook trouwens), maar al met al was het een fijne én gezellige ronde!

Chillzondag!

Deze zondag was mijn allerlaatste vakantiedag. Ik besloot mijn vakantie op een fijne manier af te sluiten door: vrij weinig uit te voeren! Ik sliep uit, maakte een uitgebreid ontbijtje, heb in een boek gelezen, video’s gekeken en dat allemaal terwijl ik heerlijk languit op de bank lag. Het is waar wat ze zeggen: de vakantie vliegt voorbij! Maar ik moet zeggen dat ik ook wel weer zin heb om aan de slag te gaan.

Hebben meer mensen dit gevoel aan het einde van hun vakantie? Of wil jij niets liever dan nog een weekje extra vakantie? 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie