JIPS weekdagboek #189: rennen door noodweer en eerste werkweek.

De afgelopen week werd ik enthousiast van zowel een nieuwe sport als een nieuw seizoen van een van mijn favoriete tv-programma’s! Daarnaast bakte ik een heerlijk bananenbrood voor de rest van de week en sloot ik mijn eerste werkweek af. Scroll snel verder als je het leuk vind om de momentjes te zien waar ik de afgelopen week blij van werd!

Een nieuwe sport ontdekt!

Zoals ik al in dit sportdagboekje omschreef, ontdekte ik de afgelopen week een nieuwe sport. Namelijk, boulderen! Ik was zelfs zo enthousiast dat ik deze week ook al naar de winkel ben geweest om eigen boulderschoentjes aan te schaffen. Waarom ik boulderen zo leuk vond? Het is telkens een uitdaging om een bepaalde klimroute te halen. Lukt het uiteindelijk? Dan geeft dat zo’n kick! Daarnaast vond ik het heel tof dat het een combinatie is tussen tactiek (hoe ga je de route aanpakken?) en kracht. Ik ben benieuwd, heb jij wel eens geboulderd?

Uiteindelijk kwam het zonnetje weer door!

Op vrijdag besloot ik nog een duurloop op mijn gemak te gaan rennen. Ik had gezien dat het even heel hard zou gaan regenen, maar ach ‘ik ben toch niet van suiker?!’ Dacht ik. Ik had alleen niet door dat het ook flink zou gaan onweren en dat vond ik minder leuk… Het was even bikkelen, maar gelukkig kwam uiteindelijk het zonnetje weer door en kon ik de laatste kilometers weer een beetje opdrogen.

Fijn de eerste werkweek afgesloten!

Mijn eerste werkweek van het nieuwe schooljaar als fulltime juf zit er alweer op! Ik moest er echt even inkomen en vooral met het opstaan had ik iets meer moeite dan normaal, maar ik heb uiteindelijk fijne dagen gehad. Ik heb een nieuwe klas bestaande uit een fijn clubje kinderen. Hopelijk gaan we een gezellig en leerzaam jaar tegemoet!

De geur van bananenbrood door het hele huis!

Op zondag dook ik de keuken in voor een bananenbrood, zodat ik aankomende week iedere dag een lekker tussendoortje heb. Behalve dat ik dit een lekkere snack vind, vind ik ook de geur die zich tijdens het bakken door het huis verspreid heeeeerlijk! Pssst! Het recept van het bananenbrood dat ik altijd maak, vind je hier.

Nieuw seizoen van een van mijn favoriete tv-programma’s!

Jaaaaa! Vanavond start er weer een nieuw seizoen van ‘Ontvoerd’ op RTL4. In dit programma gaat John van den Heuvel naar het buitenland met een ouder om een ontvoerd kind terug proberen te halen. Ik word niet vaak emotioneel tijdens het kijken naar televisieprogramma’s, maar van deze persoonlijke verhalen krijg ik vaak wel tranen in mijn ogen. Helaas worden elk jaar meerdere kinderen ontvoerd naar het buitenland. Ik vind het tof dat daar met dit programma aandacht aan wordt geschonken. Daarnaast lukt het niet altijd om het kind terug te halen, dus spannend is het ook zeker!

Dit waren mijn fijnste momentjes van de afgelopen week. Leuk dat je mee hebt gelezen en ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie