JIPS WEEKDAGBOEK #190: krachttraining vóór werk en mijn perfecte zondag.

Ik probeerde krachttraining uit vóór mijn werk met de kids, sloot de week positief af met een aantal collega’s, liep een 24 kilometer duurloop, werd blij van een nieuw seizoen van een tof televisieprogramma én had na maanden weer een zondag zoals ik deze het het liefste heb! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Krachttraining vóór werk met de kids!

Meestal begin ik rond om 7:45 uur met mijn werk als juf in het onderwijs. Zodat ik genoeg de tijd heb om alles voor te bereiden voordat de kinderen binnenkomen. Ik probeerde afgelopen week voor het eerst het volgende uit: 7:00 – 7:40 krachttraining, 7:40 – 7:45 douchen en omkleden, 7:45 wegfietsen vanuit de sportschool en dan start ik om 8:10 uur op werk. Een voorwaarde is dan wel dat ik alles in de klas de vorige dag al heb klaargezet. Dit is niet iets wat ik iedere werkdag wil gaan doen, maar zo af en toe lijkt het me fijn om voor mijn werkdag al in de sportschool te hebben gestaan!

Vrijdagmiddagborrel met collega’s!

Het was een drukke, maar fijne werkweek die ik gelukkig ook positief heb kunnen afsluiten. Niet alleen met de kids in de klas, maar zoals je ziet ook met een aantal collega’s op het terras! 😉

24 kilometers als training!

Zoals je hebt gezien, heb ik een dag hiervoor genoten van een flinke burger en frieten. Deze goede bodem samen met een goede nachtrust zorgde ervoor dat ik zaterdagochtend helemaal klaar was voor: 24 kilometers als training! Gelukkig kwam mijn lieve (hardloop)vriendinnetje met de trein op en neer vanuit Eindhoven naar Nijmegen om mij te vergezellen. #nogmaar5wekentotdemarathon #hardlopenvoorhetgoededoel

Jubilieumseizoen van Wie is de mol!

Jaaaa! Een extra seizoen van Wie is de mol is gestart, daar maak je mij heel blij mee! Al helemaal omdat ik na de lange duurloop van vanochtend niets anders kan en wil doen dan op de bank liggen. Als ik eerlijk ben vond ik de eerste aflevering nog niet zo heel spectaculair, maar vind het wel een leuke groep, dus ik ben zeker benieuwd naar het vervolg! Kijk jij ook weer mee dit seizoen?

Weer een zondagochtend langs het voetbalveld!

Na een aantal maanden was het eindelijk zover: tijd voor een écht voetbalmiddag zoals ik dat het liefste doe. Eerst even zelf sporten, dan opfrissen en samen met andere supporters gezellig vanaf de kant de mannen aanmoedigen. En we hadden geluk, want behalve de winst werden we ook nog getrakteerd op het zonnetje dat bijna de hele middag scheen! Dit vierden we met een koud biertje in de derde helft. Kortom, dit was een zondag zoals ik deze het liefste heb!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie