JIPS weekdagboek #191: interieuraankopen, favo jeans en een full-body workout.

Van een perfect zittende jeans, tot een aantal nieuwe aankopen voor in het interieur en van een chillavondje met snacks tot een full-body training in de sportschool. In weekdagboek nummer 191 alweer neem ik je mee in mijn afgelopen week. Let’s go!

Een favoriete jeans!

Soms heb je dat, je koopt een kledingstuk en wil deze het liefst iedere dag aan! Een tijdje geleden kocht ik de ‘High rise bootcut jeans van Levi’s in een lichtblauwe kleur en ben helemaal fan.

Nieuwe interieur aankopen!

We wonen ondertussen alweer ruim zes maanden in ons appartementje en hebben het grootste gedeelte nu ingericht zoals we dat wilden. Toch staan er nog een aantal dingen op het lijstje die we willen doen of aanpassen. Kussens voor op de bank was één zo’n ding waar we nog niet aan toe waren gekomen. Hoewel kussens op de bank iets kleins lijkt, vind ik dit altijd veel doen met de sfeer in huis. Afgelopen week vond ik eindelijk een paar kussens die de bank net een stukje gezelliger maken! Het gele kussen kocht ik bij Sissy boy, het kussen in terracotta kleur haalde ik bij Xenos en de grijze kussens zijn van Sostrene Grene. Benieuwd naar ons interieur? Later deze week zal ik hier meer over delen. 😉

Chill avondje met snacks!

Ik probeer over het algemeen ‘gezond’ te eten, maar ik houd er ook van om zo af en toe een heerlijk avondje snacken. Dit weekend haalden we weer een aantal lekkere dingen in huis. Zoals de ‘Oven Baked’ chips van Lays (mijn favoriet!) en Scrocchi toastjes met een aantal dips, yum!

Wegdwalen in mijn gedachten tijdens 26km duurloop

Eerlijk, ik keek een beetje op tegen de 26 kilometertraining die op de zaterdag gepland stond. Want 2 uur en 45 minuten in je eentje rennen dat vind ik gewoon erg lang. Het eerste uur was ik hier mentaal nogal veel mee bezig, maar toen ik het keerpunt (de brug in Ewijk) bereikt had, kreeg ik meer vertrouwen. Ik was immers op de helft, dat helpt mentaal wel mee. Het lukte uiteindelijk om mijn zorgen op zij te zetten en heerlijk weg te dwalen in mijn gedachten. Mede dankzij de natuur en het perfecte hardloopweertje heb ik heerlijk kunnen lopen!

Full body training in de sportschool.

Vanwege de marathon, ligt mijn focus iets minder op het trainen met gewichten. Afgelopen zondag had ik hier toch zin in en reserveerde ik een uurtje om in de sportschool aan de slag te gaan. Ik trainde niet een specifieke spiergroep, zoals rug, borst of schouders, maar deed verschillende oefeningen voor mijn hele lichaam. Zo heb ik alles even kunnen trainen en kon ik kiezen welke oefeningen ik zin had om te doen!

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 15 september 2020 11:16

    Die jeans ziet er inderdaad goed uit, leuke foto’s heb je weer gemaakt 🙂

Geef een reactie