JIPS weekdagboek #193: kwarkpizza, een kijktip en nieuwste sporthorloge!

Het recept van een kwarkpizza, een kijktip, nieuwste sporthorloge en nieuwe kleding voor op de fiets. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Receptje kwarkpizza

Afgelopen week deelde ik een recept dat nóg lekkerder was dan ik vooraf verwachtte! Ik had namelijk eerder havermout in de oven gedaan, maar dat werd vaak vrij droog. Dit receptje daarentegen vond ik super lekker! Het is een zoete variant gemaakt van onder andere 0% kwark en aardbeien. Je zou de bodem van havermout natuurlijk ook kunnen beleggen met banaan en pindakaas of andere toppings. Benieuwd naar het recept? Deze vind je onder deze Instagrampost.

Kijktip: het A-woord.

Afgelopen week keek ik de eerste aflevering van de nieuwe serie: het A-woord. Deze feel good serie gaat over Sam, een 6-jarig jongetje met autisme. Ook al is autisme een spectrum (wat betekent dat het bij ieder kind anders tot uiting kan komen), veel ouders van kinderen met autisme zullen dingen uit deze serie herkennen. Zoals jullie waarschijnlijk weten werk ik met deze doelgroep en ook voor mij zijn een aantal dingen heel erg herkenbaar. Vind je het interessant om op een luchtige manier meer te weten te komen over autisme? Dan is deze serie zeker een aanrader! Het A-woord is iedere maandagavond om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Nieuwe wieleroutfit!

Wanneer ik rondkijk naar wielerkleding zie ik vaak basic outfits zonder prints en/of vrolijke kleuren. De zussen Quirijn en Jobien hadden hier twee jaar geleden ook last van en besloten zelf een wielerkledinglijn op te zetten: Bellas on Bikes (@bellas_on_bikes op Instagram). Ze vroegen mij of ik een outfit van hun wilde testen. Aangezien ik net op zoek was naar een nieuwe outfit voor op de fiets, heb ik daar volmondig ja op gezegd. Ik vond deze zwarte outfit met zebra details heel tof eruit zien, maar ik vind het nog belangrijker dat het ook comfortabel zit. Tot nu toe heb ik alleen nog ritjes van ongeveer 25 kilometer met deze outfit gemaakt, dus of de broek ook nog zadelpijn voorkomt bij langere ritten dat moet ik nog onderzoeken. Maar mijn eerste indruk is positief! Ik gok dus dat jullie deze items vaker bij mij voorbij gaan zien komen… 🙂

De Garmin 745 sporthorloge!

Op woensdag 16 september 2020 is een nieuwe Garmin horloge gelanceerd ( Garmin Forerunner 745) en ik ben de geluksvogel dat ik deze mag testen! Het horloge is gemaakt voor de fanatieke multisporter en kan nauwkeurig loopjes, fietsrondes en zwemtrainingen meten. Ik ben heel erg benieuwd naar alle functies en zal over een tijdje een uitgebreid review schrijven voor op mijn blog.

Blogje binnenkijker schrijven

Ook schreef ik een blogje waar ik heel blij van werd. Ik woon namelijk inmiddels alweer een half jaar samen met mijn vriend in ons appartementje in Nijmegen. Beetje bij beetje hebben we dit naar onze stijl ingericht en door het schrijven van deze blog stond ik even stil bij wat we allemaal al gedaan hebben. Van een slaapkamer make-over tot een in elkaar geknutselde hanglamp en van een gewaagde tint op de muur tot het oppimpen van de keuken. Ben je benieuwd naar onze interieur? In deze interieurblog geef ik je een kijkje.

Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie