JIPS weekdagboek #194: Netflix kijktip, kledingkast uitzoeken en thuiswerkdagje

Van een spannende Netflix kijktip tot een onverwacht thuiswerkdagje en van het opruimen van mijn kledingkast tot een intervalronde vóór het begin van mijn werkdag. Het is alweer mijn 194e weekdagboekje, kijk je weer met me mee? Vind ik leuk! Let’s go!

Kijktip: The bron – Netflix

Via mijn mama kreeg ik deze kijktip. De Bron is een Scandinavische misdaadserie die je via Netflix kunt kijken. In de eerste aflevering wordt er een lijk gevonden precies op de grens tussen Zweden en Denemarken. Er blijkt veel meer achter deze moord te zitten en verschillende detectives gaan op zoek naar de dader. Ik vind het een super spannende serie en geeft me eindelijk weer eens dat ‘ik wil NU verder kijken‘ gevoel. Het feit dat ik seizoen 1 (dat zijn 10 afleveringen) in twee dagen heb gekeken zegt denk ik ook wel genoeg, haha… Oeps.

Een onverwacht thuiswerkdagje!

Op vrijdag stond er voor mij en mijn collega’s op werk een studiedag ingepland. Op zo’n dag krijgen we vaak een aantal workshops/cursussen aangeboden over onderwerpen die we kunnen toepassen in de klas. Door corona kon dit echter niet doorgaan, waardoor we opeens thuis aan de slag konden met een aantal opdrachten en taken. Nu ik fulltime voor de klas sta, kan ik een thuiswerkdagje extra waarderen! Ik heb heerlijk gewerkt in mijn meest comfy outfit, zonder make-up en uitgebreide lunch. Ja, dat zijn de voordelen van thuiswerken.

Morning intervalronde

Door de thuiswerkdag kon ik ook in de ochtend mijn hardlooptraining doen. Dat vond ik erg fijn, want ik merk vaak dat ik na een werkdag toch echt de energie moet zoeken om nog op tempo te kunnen lopen. Nu kon ik dit gelukkig op mijn favoriete tijdstip doen: wanneer de zon op komt (zie foto)! Ik liep 8 keer een intervalletje van 3 minuten op tempo met steeds 2 minuten rustig joggen tussendoor. Uiteraard ook met een warming-up en cooling-down waarbij ik op een rustig tempo loop.

Kleding uitzoeken en opruimen

In het weekend heb ik mijn kledingkast even helemaal uitgezocht. Ik heb goed gekeken naar welke items ik écht nog leuk vind en welke items ik eigenlijk toch niet meer zo vaak draag. Daarnaast heb ik al mijn zomerkleding goed opgeborgen. Het voelt fijn om een opgeruimde kledingkast te hebben en weer even te hebben gezien wat ik er allemaal in heb hangen. Nu moet ik nog wel zorgen dat ik de komende tijd alles netjes (bij)houdt…

Ik ben benieuwd, is jouw kast altijd heel opgeruimd of laat je het net als ik steeds beetje bij beetje rommeliger worden? 😉

Burgers en zelfgemaakte zoete aardappelfrietjes!

Op zondag was het (eet-geen-)dierendag en bestelden we vega burgers met zoete aardappelfrietjes, een heerlijk maaltje om het weekend mee af te sluiten!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Laat het me weten!

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie