JIPS weekdagboek #195: mega grote verrassing en eigen marathon!

Van een (letterlijk) mega grote verrassing tot een wel heel erg geslaagd project op school en van onze eigen marathon tot niets anders willen dan een stapel pannenkoeken! Lees je mee met mijn sportieve week? Let’s go!

Een letterlijk mega grote verrassing!

Afgelopen week werd mijn lieve vriendje 26 jaar oud. Hoewel hij niet echt van plan was om dit te vieren, heb ik samen met mijn moeder en broertje toch een (letterlijk mega grote) verrassing geregeld. Mijn ouders hadden namelijk via via een tv gekregen, maar deze is voor hun in de woonkamer toch wel heel erg groot. Ook voor ons, maar daar dacht mijn vriend anders over… En dus konden we afgelopen week iemand heel erg blij maken!

Een wel heel erg geslaagd project op school!

Soms lopen lessen voor de kinderen niet helemaal zoals je van tevoren bedenkt. Dat is niet altijd handig, maar deze keer pakte het juist goed uit! Ik had bedacht om de kinderen van 11:30 tot 12:30 uur iets te laten ontwerpen. Nadat ik ze de opdracht had uitgelegd, gingen ze meteen met allerlei ideeën aan de slag. Een uur later was het lunchtijd en raakten ze er maar niet over uitgepraat, waardoor ik besloot er na de lunchpauze nog een half uurtje aan te besteden. Uiteindelijk heb ik de kinderen aan het einde van de middag bijna de klas uit moeten schoppen, omdat het toch écht tijd was om naar huis te gaan!

Mijn leerpunt: de fantasie van kinderen kan geweldig zijn en daar moet je ook zeker de tijd voor nemen! 🙂

Onze eigen marathon!!

Ik heb het de laatste tijd best wel druk gehad, dus toen zaterdagochtend de wekker afging dacht ik wel even: ‘Oeps! De marathon is vandaag al!’ Met toch wel lichte zenuwen vertrok ik richting Nuenen, om daar om 10:00 uur samen met mijn hardloopvriendinnetje te starten aan onze 42.2 km route. Ik ga nog niet te veel verklappen over deze run, aangezien ik morgen mijn uitgebreide verhaal (wedstrijdverslag) wil delen, maar zoals je op de foto’s kunt zien was het een geslaagde actie! YES!

Niets anders meer willen dan een stapel pannenkoeken!

Ik had natuurlijk al verschillende keren gedacht aan wat ik na de marathon allemaal zou willen eten. Ik dacht aan friet, pizza, burgers… Oja en een Mc Flurry als toetje! Maar toen ik de marathon daadwerkelijk gerend had, wist ik het opeens niet meer. Ik gok dat de 7 hardloopgelletjes de oorzaak waren voor mijn misselijkheid, maar toen mijn moeder opperde om pannenkoeken te bakken dacht ik meteen: ‘dat lust ik wel!’ Ik moet zeggen, ze gingen er ook goed in! YUM.

Hele dag op de bank chillen!

Op zondag heb ik uiteraard niet veel anders gedaan dan op de bank gelegen en nagenoten. Met (spierpijn) van mijn nek tot in mijn tenen, maar het was het allemaal waard! Ik wil iedereen bedanken voor de support, ik heb zoveel lieve berichtjes gehad, wat écht geholpen heeft om deze uitdaging te overwinnen.

Dit was een week(end) dat ik niet snel zal vergeten.

Hopelijk heb jij ook fijne dagen gehad!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie