JIPS weekdagboek #196: herfstvakantie en online shoppen!

Met pizza, wijntjes en spelletjes luidde ik op vrijdagavond mijn weekje herfstvakantie in, ik kon eindelijk weer een keertje uitslapen, maakte een eerste hardloopronde ná mijn marathon en heb mijn kledingkast goed kunnen aanvullen met wat toffe items! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Vakantie inluiden met wijn en pizza!

Na een fulltime werkweek met de kids luidde ik met drie oud-huisgenootjes op vrijdagavond mijn herfstvakantie in. We bestelden pizza bij een lokale ondernemer, dronken wijntjes en speelden spelletjes zoals Exploding Kittens en Colonisten van Catan. De horeca is door de maatregelen helaas gesloten, maar gelukkig kunnen we nog wel met een klein groepje thuis een hele avond spelletjes spelen. Ook heel gezellig als je het mij vraagt! Welk spelletje vind jij leuk om te spelen?

Eindelijk weer eens uitslapen!

Photo by Fabian Oelkers on Unsplash

Op zaterdagochtend kon ik eindelijk weer een keertje uitslapen! De laatste keer dat ik dit heb gedaan, kan ik mij niet eens herinneren. Ik werd uiteraard weer rond 7:00 uur in de ochtend wakker (hallo ritme!) Maar ik draaide mij nog een keertje om en viel gelukkig nog een aantal keren in slaap. YES!

Eerste hardlooprondje na de marathon!

Nadat ik uitgeslapen had, liep ik weer mijn eerste hardloopronde na mijn marathon van precies één week geleden. Ik koos er expres voor om niet voor een bepaalde tijd of afstand te gaan, maar gewoon lekker op gevoel te gaan lopen. Dit deed mij goed, want ik liep zowel mentaal als fysiek heerlijk! Het werden uiteindelijk 10 hele fijne kilometers! Hardlopen aan de hand van een schema werkt heel goed voor mij, maar zo af en toe lopen zonder plan, vind ik soms ook heerlijk!

Online shoppen!

Een tijdje terug heb ik kritisch naar de inhoud van mijn kledingkast gekeken en ook meteen een deel weggedaan. Toen ik daarmee bezig was, ontdekte ik dat ik ook wel een aantal items zou willen hebben. Zo is mijn basic zwarte flared broek écht aan vervanging toe. Ook zou ik graag een basic zwart en witte coltrui willen hebben om outfits voor de winter mee te kunnen combineren.

In plaats van fysiek shoppen op een drukke zaterdagmiddag in de stad koos ik ervoor eens goed op zoek te gaan via het internet. Uiteindelijk bestelde ik nieuwe, sokken, basic shirts, een zwarte flared broek en nog twee andere toffe items. Door goed na te denken over wat ik écht mis, in plaats van gewoon lukraak te shoppen wat ik er leuk uit vind zien, hoop ik langer met mijn huidige kleding te doen. Ik zal binnenkort wat meer van mijn geshopte items laten zien!:)

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie