JIPS weekdagboek #197: een nieuw kapsel en wakker worden met de pluizebol!

Ik sportte in een bijna lege sportschool, werd wakker met een pluizebol in mijn bed, liet mijn haar anders knippen dan dat ik normaal doe, at kapsalon mee met de mannen en genoot van het herfstseizoen! Zie hieronder een overzicht van mijn favoriete momentjes van de afgelopen week!

Sporten in een bijna ‘lege’ sportschool!

Ik moet zeggen dat het nieuwe reserveringssysteem in de sportschool mij wel bevalt. Want in plaats van dat het poepie druk is, zijn er nu steeds een handjevol mensen. Als je dagelijks naar de sportschool wilt, is steeds een plekje bemachtigen misschien lastig, maar voor twee keer in de week is het prima te regelen. YES! Ik vind het heel fijn dat sporten op deze manier verantwoord kan!

Wakker worden met deze pluizebol!

Op donderdag verbleef ik een nachtje bij mijn ouders. Ik was even vergeten hoe fijn het was om met deze pluizebol samen wakker te worden! (Pssst! Ik was wel jaloers want 5 uur later lag ze er nog steeds zo bij).

Een nieuw kapsel!

Op vrijdag had ik samen met mijn lieve mama een dubbeldate gepland bij de kapper. Ik koos ervoor om mijn haar wel lang te houden, maar wel te gaan voor eens iets anders, namelijk: curtain bangs! Ook liet ik mijn haar weer een stukje lichter verven en is met een toner de gele gloed er weer uitgehaald. Iedere keer als ik mezelf zie is het even wennen, maar ik ben er heel blij mee!

Vega kapsalon!

Op vrijdagavond at ik mee met de mannen die een döner kapsalon besteld hadden. Hier had ik ook wel zin in, maar helaas was er geen vega variant bij de snackbar beschikbaar. Dus bestelde ik een grote friet en bakte ik er thuis even snel vegan shoarma bij, een laagje knoflooksaus eroverheen et voilà! Ik kon mee-eten. 🙂

Uitgebreid ontbijt op zaterdag!

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om mijn dag eens te starten met een ander soort ontbijtje. De ene keer duik ik de keuken in voor een ontbijtbaksel en de andere keer bak ik wat broodjes en croissantjes af. Ik eet ze het liefst nog warm uit de oven met een gekookt eitje en een glaasje verse jus d’orange!

Lopen in het herfstseizoen!

Ik heb altijd gedacht dat ik (als mooi-weerloper) het liefste in de zomer loop, maar ik geniet de laatste hardlooprondjes zo van de herfstkleuren om mij heen dat ik begin te twijfelen! Ha-ha. Laten we zeggen dat ik beide seizoenen erg fijn vind, zolang het maar niet regent… 😉

Na een heerlijk vakantieweekje begin ik maandag weer met het werk met de kids. Hoewel ik een paar extra vakantiedagen heel lekker zou vinden, vind ik het ook wel weer fijn om aan de slag te gaan en vooral: de kids weer te zien!

Hoe was jouw week? Wat was jouw favoriete moment? Laat het me weten in een reactie! 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie