JIPS weekdagboek #199: herfstzon, chocoladeplankje en een onbreekbaar fietsaccessoire.

In het dagboekje van deze week vertel ik over mijn winterjas, waar ik lang naar gezocht heb én heel blij mee ben! Ook deel ik ons zaterdagavond snackplankje, vertel ik op welke manieren ik allemaal genoten heb van het herfstzonnetje van afgelopen weekend en werd ik verrast door een onbreekbaar fietsaccessoire! Kijk je mee? Let’s go!

Mijn geslaagde winterjassenzoektocht!

Vorig jaar droeg ik een winterjas waarvan ik wist dat die aan vervanging toe was. Ik had ook al in mijn hoofd wat voor nieuwe jas ik wilde, alleen kon ik deze maar nergens vinden. Toen de winter voorbij was, stuitte ik tijdens een middagje shoppen opeens op DÉ jas die ik graag wilde hebben. Eigenlijk had ik mijn jassen zoektocht al verplaatst naar het nieuwe jaar, maar toen zag ik dat de winterjassen allemaal in de uitverkoop waren! Stiekem was dit  dus een goede timing op een nieuwe te kopen, al ben ik nu wel blij dat ik ‘m ook eindelijk kan gaan dragen. 😉 Deze lange zwarte gewatteerde jas heb ik gevonden in de G-star winkel in Nijmegen. En is dus van de collectie van afgelopen jaar. Ik weet niet of deze nog beschikbaar is, maar je zou in de winkel kunnen kijken of kunnen vragen naar een vergelijkbaar model. 🙂

Fijnste fietstocht tot nu toe!

Met de frisse lucht en het stralende zonnetje was het afgelopen weekend prachtig weer! En dus stond ik te springen om met mijn nieuwe fiets op pad te gaan. Gelukkig ging mijn lieve vriendje mee en fietsten we samen een mooie ronde van 40 kilometers. We fietsten over het mooi gekleurde MaasWaalpad en gingen via Molenhoek, Mook en Milsbeek richting Groesbeek en door de Ooij weer  terug naar Nijmegen. De rest van de dag was ik helemaal vrolijk door dit heerlijke ritje!

Wandelen met Lauri!

Na mijn fijne fietstocht maakte ik ook nog een gezellige wandeling. Want van zo’n zonnige herfstdag wilde ik zo veel mogelijk genieten van de buitenlucht! We liepen een rondje over de bruggen en haalden een lekker broodje af bij Bagels and Beans. Heb jij dit weekend ook van het zonnetje kunnen genieten?

Een chocoladeplankje op de zaterdagavond!

‘Jip, zullen we vanavond een plankje maken met toastjes, kaasjes en chips?’ vroeg mijn vriend. Ik antwoordde met: ‘Ik heb eigenlijk wel zin in chocolade…’ Waarna mijn vriend met het geweldige idee kwam: ‘Een chocolade-plankje dan?’ YES! Dat was een goed antwoord en dus genoten we van een heerlijk chocoladeplankje en Netflix op tv.

Een hele toffe fietsbril!

Een tijdje terug ontving ik deze fietsbril van Gloryfy om uit te proberen. Ik maakte mijn eerste ritje op de racefiets zonder een bril, want: ‘Zonder kan toch ook prima?’ Dacht ik. Toen ik thuiswam heb ik geloof ik 9 vliegjes uit mijn ogen moeten halen… Een fietsbril was behalve het zonlicht, dus ook handig voor bescherming van je ogen. De fietsritjes erna maakte ik met een oude simpele zonnebril. Op zich ging dit prima, maar toen ik deze voor de eerste keer opzette dacht ik direct: ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!‘ Met deze bril op heb ik super scherp zicht! Zelfs zo goed, dat ik soms het gevoel heb dat ik geen bril draag. Daarnaast is de bril ook nog eens onbreekbaar (zie foto 2). Hoe handig (en cool is dat?!). Dit item ga ik mijn komende fietsritjes heel veel gebruiken!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie