JIPS weekdagboek #200: marathonfilmpje & win €200,- shoptegoed!

Ik ontdekte dat een heel tof kledingmerk een herstart heeft gemaakt en blikte terug op de marathon door het bekijken van toffe Go Pro videobeelden. Daarnaast haalden we een maaltijdplank bij een vega(n) snackbar en heb ik een leuke WIN-actie voor jullie! Kijk je mee naar wat ik allemaal meemaakte afgelopen week? Let’s go!

Nyma kleding

Een hele tijd terug ontving ik een T-shirt van het Nijmeegse merk Nyma Clothing. Ik vind dit shirt ZO TOF, maar na een jaar het shirt wekelijks gedragen te hebben, was deze ook wel een keer aan vervanging toe… Tot mijn grote teleurstelling ontdekte ik dat het merkje was gestopt met het ontwerpen en verkopen van kleding.

Tot nu! Want Nyma Clothing heeft een herstart doorgemaakt en dus plaatste ik een bestelling van het T-shirt! Zoals je ziet hebben ze ook toffe hoodies en beanies!

Terugblikken op de marathon!

Afgelopen dinsdag was het precies een maand geleden dat ik zelf een hele marathon liep! Nog steeds vind ik het een onwerkelijk idee dat dit zo ‘soepeltjes’ verlopen is. Ondanks dat het geen ‘officiële marathon’ was, krijg ik nog steeds kippenvel bij het terugkijken van alle video’s en foto’s. Want sfeer was er zeker! Hieronder vind je nog een kleine recap met beelden die met de Go Pro zijn gemaakt. 🙂

 

Eten afhalen bij Cali Nijmegen!

Afgelopen zaterdagavond haalden we ons eten af bij een vega(n) snackbar. Maar niet zomaar eentje! We haalden een maaltijdplank die niet alleen bestond uit een soepje, flatbread en verschillende dips, maar er was ook gyros gemaakt van tempeh (en heerlijk gemarineerd!), rendang van jackfruit, groene curry bitterballen, gegrilde zoete aardappel met noten en een salade koolsla. Het eten bij Cali Nijmegen vinden wij zeker een aanrader!!

WIN-ACTIE in samenwerking met Rogelli!

Dit is alweer mijn 200ste weekdagboekje! Dat moeten we natuurlijk vieren en dus heb ik een leuke win-actie voor jullie! In samenwerking met Rogelli mag ik €200,- shoptegoed weggegeven om leuke wieler- en/of hardloopkleding te shoppen! Hoe je mee doet?
1. Like deze foto op mijn Instagram en laat een reactie achter wat je graag van het shoptegoed zou willen bestellen!
2. Volg @jipsanders en @Rogellisportswear op Instagram.
Je kunt meedoen t/m volgende week zondag. Maandag 23 november kies ik een willekeurige winnaar.

Spontane pizza bestelling op de zondagavond!

We hadden de weekboodschappen al in de middag in huis gehaald, maar ’s avonds allebei totaal geen zin om te koken. Ik had de hele zondagmiddag ook gewerkt en opperde (een beetje voor de grap) ‘Zullen we gewoon lekker makkelijk pizza bestellen?‘ Mijn vriend ging er serieus op in en 2 minuten laten hadden we de bestelling geplaatst. De pizza’s waren lekker, maar het meest leuke vond ik nog het spontane! Vooral in de corona tijd is dat er soms een beetje af…

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie