JIPS weekdagboek #201: een groot cadeau in mijn schoen en winnaar Rogelli win-actie!

Ik vond wel een heel groot cadeau in mijn schoen (die ik niet eens gezet had), kan hierdoor een Corona-hobby voortzetten, keek heel veel filmpjes van een nieuw ontdekt Youtube-kanaal, ging met een vriendin de stad in om vintage te shoppen en ontving heel veel reacties bij een toffe win-actie! In deze blogpost kijk je mee in mijn afgelopen week. Let’s go!

Een wel heel groot cadeau in mijn schoen!

Na heel vaak zeggen dat ik het jammer vind dat ik mijn schoen niet meer ‘kan’ (/’mag’) zetten, had piet dit opeens zelf gedaan! 😉 Mét cadeautjes en chocolade, ha-ha YES!

Corona-hobby voortzetten! 😉

Tijdens de eerste coronagolf ben ik begonnen met puzzelen. Eigenlijk zonder verwachtingen, maar puur omdat ik mij toentertijd verveelde. Tot mijn verrassing bleek ik dit écht heerlijk ontspannend te vinden. Toen ik het cadeau in mijn schoen zag hoefde ik niet heel lang na te denken. Ik kan weer aan de slag met puzzelen! Zijn er meer mensen die dit heerlijk vinden om te doen? (P.s. de piet bleek wel fan van Nijmegen te zijn… 😉 )

Tour de Tietema!

Sinds de aankoop van mijn nieuwe racefiets wil ik alleen maar rondjes maken. Mijn vriend tipte ‘Tour de Tietema‘, een Youtube-kanaal met video’s over het fietsen. Zo gaat Bas Tietema (oud-wielrenner) samen met twee vrienden verschillenden wielrenuitdagingen aan. Één vriend heeft nog nooit eerder op een racefiets gezeten, dit zorgt ook voor hilarische beelden. Daarnaast vind ik dat het mooie van sporten weer echt even naar voren komt. De adrenaline, hoogte- en dieptepunten, over je grenzen heen gaan en jezelf overwinnen! Ben je wielerfan? Dan zou ik eens een kijkje gaan nemen op dit Youtube-kanaal.

Vintage shoppen in Eindhoven!

Op zaterdag dook ik met een vriendin van mij een aantal kringloop- en vintagewinkels in. Vooral in de vintage kledingwinkel ‘Yatva‘ in Eindhoven keek ik mijn ogen uit. Ik weet in zo’n winkel sowieso al niet zo goed waar ik moet kijken, maar op de mannenafdeling vond ik uiteindelijk wel waar ik naar op zoek was: een oversized zwarte blazer! Naast dat je vintage items voor een veel goedkoper prijsje dan de nieuwprijs scoort, vind ik het ook tof dat dit item door mij opnieuw wordt gedragen! Shop jij wel eens tweedehands? Zoja, welke winkel? #tipszijnwelkom 🙂

WIN-actie van Rogelli!

Afgelopen week plaatste ik op mijn Instagram een win-actie in samenwerking met Rogelli en en daar kreeg ik zoveel toffe reacties op! Omdat ik zelf nooit kan kiezen én omdat zelf kiezen ook niet het meest eerlijk zou zijn, liet ik Google een willekeurig getal kiezen. Na heel geconcentreerd tellen kwam ik uiteindelijk op de volgende geluksvogel: Evi Buurman. GEFELICITEERD! Jij mag voor 200 euro shoppen bij Rogelli. Ik hoop dat je met de nieuwe kleding jouw ‘Corona-hobby’ kunt blijven voortzetten! 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie