JIPS weekdagboek #204: 1,5 meter kerstpakket en surprise avond op afstand!

Afgelopen week was niet mijn week en koos ik ervoor om even het schrijven van een weekdagboekje over te slaan. Dit betekent dat deze blogpost gevuld is met momenten van de afgelopen twee weken! Ik vertel je over mijn originele kerstpakket, mijn mening over weer ‘nieuwe’ Netflix-serie, de nulmeting ennnn mijn VAKANTIEEEE! Lees je mee?

Een origineel kerstpakket!

Op werk kreeg ik een kerstpakket, een hele speciale zelfs. Namelijk: eentje van 1.5 meter lang! Gevuld met onder andere chipjes, nootjes, een flesje wijn, koekjes, pannenkoekenmix en poedersuiker. Ik denk dat ik de lockdown hier wel mee doorkom. 😉 Al was het nog wel een hele klus om dit pakket zonder auto heel thuis te krijgen… ha-ha.

‘The Queen’s Gambit’

Deze dramaserie zagen mijn vriend en ik al een aantal keer voorbijkomen en ondanks dat het niet meteen een serie is die wij snel zouden kijken, waren we toch wel benieuwd geworden. The Queen’s Gambit is een Netflix-serie bestaande uit 7 afleveringen die gaat over het leven van schaaktalent Elizabeth “Beth” Harmon. Wij hebben alle 7 afleveringen in een paar dagen uitgekeken, wat meteen een goed teken is. Ik vond het een leuke serie en daarmee zeker een aanrader! Ik zet ‘m alleen niet in mijn Netflix favorietenlijstje omdat ik toch echt nog meer fan ben van misdaadseries…

De 10 kilometer nulmeting!

Vorig weekend was het zover: ik liep de nulmeting van mijn 10 weken plan om een zo snel mogelijke 10 kilometer te rennen! Ik startte zonder verwachtingen over welke tijd ik zou kunnen halen en begon veeeeeels te snel vanwege mijn enthousiasme. Gelukkig wist ik het tempo nog redelijk vast te houden en maakte ik een 10 kilometer ronde in minder dan 50 minuten. Daar was ik heel blij mee! Ik ben benieuwd hoe mijn trainingen komende tijd zullen gaan. In deze blogpost lees je waarom ik deze nulmeting liep en geef ik uitgebreider verslag.

VAKANTIEEEEE!

Na het weekend stond ik nog een paar dagen voor de klas toen de volgende lockdown (voor mij onverwacht) werd aangekondigd. Ik heb samen met collega’s het thuisonderwijs voorbereid en toen… was het opeens VAKANTIE! Een jaarafsluiting zonder de kids is toch wel een beetje gek, maar oh wat ben ik toe aan even helemaal niets ‘hoeven doen. Ik ga de komende twee weken heerlijk thuis op de bank liggen. 🙂

Wandelend mooie plekjes ontdekken.

Helaas kreeg ik deze week last van mijn rug door een beklemde zenuw. Ik koos ervoor om even niet te sporten, maar ik heb wel een aantal rondjes gewandeld om in beweging te blijven. Fijn om even uit te waaien en nieuwe dingen te ontdekken. Zo ook dit verlichte hert op de Waalkade!

Surprise avond op afstand!

Surprise avond met 9 meiden zat er dit jaar ook helaas niet in, maar in groepjes zaten we er afgelopen week klaar voor. Één iemand had de taak op zich genomen om alle cadeaus om de juiste plek te krijgen en toen konden we beginnen! Natuurlijk is het het meest gezellig als je met z’n allen bij elkaar bent, maar ik vond dit een leuke oplossing! Ik ontving een mooi gedicht, persoonlijke online quiz, een tof gouden armbandje en een lettertang om mijn potten in de keuken te labelen, YES! Dankjewel Kerstman en Sinterklaas. 😉

Ik hoop dat iedereen ondanks deze gekke tijd fijne en gezellige (feest)dagen kan hebben!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie