Terugblik 2020: 5x momenten waar ik fijn op terugkijk!

Het jaar 2020 was voor iedereen denk ik toch wel een heel gek jaar. Omdat ik graag naar het positieve blijf kijken en omdat er gelukkig ook fijne en mooie dingen zijn gebeurd, blik ik met een glimlach terug op een aantal momenten van het afgelopen jaar. Kijk je mee? Let’s go!

Een appartement voor ons samen!

Aan het begin van 2020, op 2 januari al om precies te zijn, mochten mijn vriend en ik een appartement in het centrum van Nijmegen bezichtigen. We waren het er eigenlijk direct over eens: op dit plekje willen wij wel wonen! Er moest wel nog heel veel aan gebeuren (lees: nieuwe vloer, gordijnen en alles schilderen), maar hierdoor is het wel helemaal ons plekje geworden! Ben je benieuwd? In deze blogpost geef ik je een kijkje in ons interieur! 🙂

Vakantie gevoel tijdens mini-tripjes!

Qua vakanties hebben we dit jaar natuurlijk niet heel veel keuze gehad. In de zomervakantie wilden we eerst eigenlijk lekker in Nederland blijven, maar last minute besloten we toch om richting het zuiden van Frankrijk te gaan. We hadden zin in tropische temperaturen en Franse wijn. Nou, dat hebben we zeker gehad én daar heel hard van genoten! 🙂 Daarnaast zijn we nog een weekendje naar Rotterdam geweest, ben ik met vriendinnen nog naar het Zuiden van Limburg afgereisd voor een aantal gezellige overnachtingen en ging ik met een vriendin een nachtje naar Antwerpen. Het waren relatief korte vakantietripjes dichtbij huis, maar ik ik ben heel blij dat ik er toch een paar keer tussenuit ben geweest!

Een eigen marathon rennen voor het goede doel!

Mijn hardloopvriendinnetje en ik wilden heel graag samen het marathonavontuur aangaan! Hardloopwedstrijden konden helaas ook niet doorgaan, dus besloten we onze eigen marathon te organiseren! We zeiden dit eerst als grap, maar al snel werd het een serieus plan. Vooraf was ik wel een beetje bang, want 42.2km rennen zonder rijen dik publiek, is dat wel zo’n goed idee?! Nou, JA DUS! Want was hebben wij een toffe dag gehad! Uiteraard niet met rijen dik publiek, maar het publiek dat er was, stond er speciaal voor ons. Dat gaf ons genoeg energie om de finish te halen! Wat kijk ik hier fijn op terug.

 In deze blogpost lees je het uitgebreide raceverslag van deze marathon. 🙂

Ik begon met een nieuwe sport!

Toen onze marathon voorbij was, wist ik niet zo goed wat ik op het gebied van sport wilde doen. Ik had nog wel de motivatie om te blijven hardlopen, maar vind het ook altijd leuk om weer een nieuw sportdoel voor ogen te hebben. Mijn vriend fietst al een aantal jaar en steeds meer begon het bij mij ook te kriebelen. Eerst kocht ik via Marktplaats een tweedehands fiets om uit te zoeken of ik het ook echt leuk vond. Toen ik dit zeker wist, besloot ik een nieuwe racefiets te kopen. Waar ik nog steeds heel blij mee ben! Zodra het weer wat warmer weer wordt, wil ik weer kilometers gaan maken! 🙂

Bijna een jaar fulltime voor de klas gestaan!

Ik kan gelukkig ook met een fijn gevoel terugkijken op mijn werk het afgelopen jaar. Door verschillende omstandigheden heb ik uiteindelijk bijna aan jaar fulltime als juf voor de klas gestaan. Wat mij heel erg goed heeft gedaan! Zo sta ik met meer zekerheid en rust voor de groep én heb ik uit kunnen vinden waar mijn grenzen liggen. Op naar een nieuw jaar met ook weer fijne werkmomenten! 🙂 (In deze blogpost lees je meer als je benieuwd bent naar mijn werk in het onderwijs).

Op welk fijn moment in 2020 kijk jij terug?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie