5 x best gelezen blogs van 2020!

Aan het einde van een jaar vind ik het interessant om niet alleen terug te kijken naar persoonlijke momenten, maar ook naar de best gelezen blogs! Ook omdat mij dit inzicht geeft in wat jullie interessant vinden om te lezen. In deze blogpost vind je de 5 best gelezen blogs van 2020 op een rijtje, kijk je mee? Let’s go!

1. ‘Toen had ik opeens een nieuwe racefiets!’

In oktober 2020 kocht ik een nieuwe racefiets, wat jullie blijkbaar heel interessant vonden, want op nummer 1 van best gelezen blogposts in 2020 is:Toen had ik opeens een nieuwe racefiets! Als beginner in de ‘fietswereld’ neem ik je mee in mijn ervaringen van het kopen van zo’n nieuwe fiets en deel ik natuurlijk welk model het is geworden. Gelukkig ben ik nog steeds heel erg blij met deze aankoop. Ik heb er al mooie kilometers op gereden en hoop er het komende jaar nog veel meer te gaan maken!

2. ‘Persoonlijke update: een nieuw hoofdstuk SAMEN!’

Daarnaast was mijn verhuizing natuurlijk ook een grote gebeurtenis en blijkbaar interssant om meer over te lezen. Ik verhuisde het afgelopen jaar van een kamer in een studentenhuis naar een appartement samen met mijn vriend. Dit beschreef ik in de volgende blogpost: ‘Persoonlijke update: Een nieuw hoofdstuk: SAMEN!

3. ‘De reden dat ik meer offline zal gaan zijn…’

Op mijn werk verschoof het een en ander en ik maakte een keuze die invloed had op mijn blog. In de blogpost ‘De reden dat ik meer offline ga zijn vertelde ik hier meer over. Zo leg ik onder andere uit waarom ik deze keuze heb gemaakt.

4. ‘Mijn 6 favoriete afspeellijsten op Spotify!’

Tijdens het hardlopen, het schrijven van blogs of opruimen… Ik luister dagelijks muziek! Welke afspeellijsten ik tof vind? Dat deelde ik ook in een blogpost, die erg goed is gelezen! Ik schreef deze in april 2020, maar ik kan je vertellen dat dit nog steeds mijn favoriete afspeellijsten zijn. Dus klik op deze link om een kijkje te nemen als je benieuwd bent!

5. ’14 x mijn favoriete series op Netflix!’

Naast mijn spotify favorieten deelde ik ook 14 Netflix series die ik het leukste en spannendste vond om te kijken. Mijn favoriete genre? Misdaad- en thrillerseries! Ook van een aantal echte meidenseries heb ik heel erg kunnen genieten. Ben jij nog op zoek naar een leuke serie? Klik dan op deze link om naar mijn favorieten te gaan! (Het kan zijn dat een bepaalde serie niet meer via Netflix wordt uitgezonden, dit verandert zo af en toe).

Dit waren de 5 best gelezen blogs! Ik ben wel benieuwd welke soort blogs jij het leukste vind om te lezen?

  • Blogs over hardlopen
  • Blogs over fietsen
  • Blogs over fitness
  • Sportdagboekjes
  • Eetdagboekjes
  • Recepten
  • Jips weekdagboekjes
  • Persoonlijke blogs (denk aan updates, mijn favorieten van een bepaald onderwerp etc.)
  • Misschien juist vlogs?
  • Anders, namelijk:…

Laat het me weten dan kan ik komend jaar weer lekker aan de slag! 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie