JIPS weekdagboek #205: nieuwe hardloopschoenen + Oreo cheesecake!

Ik heb een nieuw paar favoriete hardloopschoenen, vierde kerst met (schoon)familie, maakte een Oreo monchou taart en keek de rest van de tijd naar het WK darts 2021… Kijk je weer mee naar mijn favoriete momentjes van deze een na laatste week van 2020? Let’s go!

Nieuwe favoriete hardloopschoenen!

Ik kreeg een paar schoenen van HOKA opgestuurd om te testen, de Bondi 7 om precies te zijn. Ook al heb ik er nog maar een paar rondjes mee gerend, ik kan nu al met zekerheid zeggen dat deze schoenen tot mijn favorieten behoren! De schoen heeft een hoge zool wat zorgt voor veel demping, onder andere hierdoor loopt ‘ie super lekker! Naast deze comfort, wat natuurlijk het belangrijkste is, vind ik de schoen er ook nog heel tof uit zien. Zowel het model als de kleurencombinatie.

Ben je op zoek naar een hardloopschoen en houd je net als ik van een schoen met veel demping? Dan raad ik je de Bondi 7 van HOKA ONE ONE zeker aan! 🙂

(Vegan) kapsalon op kerstavond!

Toen begonnen de hopelijk gezellige kerstdagen! Ik startte deze niet in een fancy jurkje met mijn haren in de krul, maar met een vegan kapsalon en snacks op de bank, samen met mijn vriend en Netflix. Ik vond dit een heerlijk relaxte avond: klein, maar fijn.

Een warm bad na een stormachtige hardloopronde.

Toen ik de ochtend van 1e kerstdag wakker werd en naar buiten keek zag ik het perfecte weer om de hele dag binnen te blijven zitten. Toen ik het journaal aanzette, hoorde ik dat het zelfs stormachtig was. Toch lukte het me (ons) om de deur even uit te gaan voor een hardloopronde. We kwamen natgeregend en verkleumd thuis, MAAR hadden een voldaan gevoel en konden een lekker warm bad induiken, YES! Dit voelde goed.

1e kerstdag bij papa en mama.

Op eerste kerstdag gingen mijn vriend en ik bij mijn ouders en broertjes op bezoek. We begonnen de avond met lekkere hapjes en drankjes, vervolgende met het uitdelen van cadeautjes aan elkaar en sloten af met spelletjes. Meer had ik niet nodig voor een fijne avond.

Oreo cheesecake recept!

We hadden het goed voor elkaar afgelopen week, want op deze tweede kerstdag gingen mijn vriend en ik langs bij de schoonfamilie en hoefden we weer niet te koken! 😉 Wel zorgden we dit keer voor het toetje. We maakten een Oreo cheesecake met witte chocolade (volgens dit recept van de Allerhande). Laten we zeggen dat het een heftige, maar lekkere taart was!

WK darts 2021!

Toen was kerst helaas voorbij, maar dat betekende wel dat het WK darts weer verder ging! Ik keek dit altijd vroeger met mijn vader en broertjes en kan er nu weer helemaal op ingaan. De mentale druk van de soms opvallende figuren, zorgen bij mij voor heel wat vermaak deze laatste dagen van het jaar.

Hopelijk heb jij ook fijne kerstdagen gehad!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie