Q&A: 8x vragen over het jaar 2020.

Laatst postte ik een vragensticker op mijn Instagram @jipsanders, daar kreeg ik naast heel veel leuke vragen over mijn appartement, werk en sportmomenten ook een aantal vragen over het afgelopen jaar. Ik vond het tof om hier even rustig overna te denken en besloot ze te bundelen in een blogpost. Lees je mee?

1. Met welke 3 woorden zou je jouw 2020 omschrijven?

Dit vind ik meteen een moeilijke vraag, maar ik denk: onzekerheid, rust en ontwikkeling.
‘Onzekerheid’ vanwege de corona situatie, waarbij we niet weten wanneer het gaat ophouden. ‘Rust’ omdat ik (net als vele anderen) werd gedwongen veel thuis te zijn. Dit gaf mij soms veel rust, wat ik eigenlijk erg fijn vond. Tot slot ‘ontwikkeling’, omdat ik op het gebied van werk voor mijn gevoel een fijne ontwikkeling heb doorgemaakt. 🙂

2. Wat heb je geleerd van het afgelopen jaar?

Dat het soms goed is om een stapje terug te doen, even geen sociale activiteiten of workouts te plannen, maar juist even helemaal niks te doen. Ik merk dat ik dit in het begin vaak lastig vind, maar wanneer ik eenmaal die rust vind, kan ik hier echt van genieten.

3. Waarop in 2020 ben je het meest trots?

Dat ik samen met mijn hardloopvriendinnetje een eigen marathon heb gerend! En dat we daarmee ook nog eens meer dan 1.000 euro voor het goede doel hebben opgehaald, YES!

4. Welke Instagramfoto in 2020 had de meeste likes?

Deze foto. Leuk om terug te zien dat jullie dit moment ook tof vonden. 🙂

5. Wat is de leukste serie die je hebt gezien in 2020?

Samen met mijn vriend zijn we een tijdje helemaal verslaafd geweest aan The Blacklist. In deze serie is Raymond Reddington de hoofdpersoon. Hij is de meest gezochte crimineel ter wereld en gaat in samenwerking met de FBI de meeste gevaarlijkste misdadigers uitschakelen. Ik vind dit een hele spannende serie die nét wat anders dan andere misdaadseries! De eerste zes seizoenen hiervan staan op Netflix, het zevende op Videoland.

6. Wat is het leukste boek dat je gelezen hebt in 2020?

Ik ben afgelopen jaar begonnen in de boekenreeks van Jo Nesbo, dit zijn spannende thrillerverhalen die zich afspelen in Noorwegen. Ik vind dit genre en deze schrijver erg tof en ben dan ook blij dat ik nog een aantal boeken van deze auteur in mijn boekenkast heb staan.

7. Naar welk moment in 2020 zou je graag terug willen?

Dan denk ik toch wel meteen aan mijn mini vakanties! Ik zou heel graag naar het moment terug willen dat ik met 8 vriendinnen in een huisje in Zuid-Limburg niets anders doe dan borrelen, spelletjes spelen en heel veel lachen. Even niet nadenken over alle zorgen in de wereld, maar helemaal opgaan in dat moment met lieve mensen om mij heen.

8. Wat had je afgelopen jaar willen doen wat je niet hebt gedaan?

Ik had graag een mooie reis willen maken naar buiten Europa, maar dat zat er logischerwijs afgelopen jaar niet in. Hopelijk kan dat in 2021 wel weer!

Heb je nog een andere vraag? Laat het mij weten in een reactie of stuur mij een berichtje via mijn Instagram. 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie