JIPS weekdagboek #206: sprintjes trekken en proosten!

In dit weekdagboekje deel ik een aantal momenten van de laatste dagen van 2020 en de eerste van 2021! Van rustige ochtenden tot een grote schoonmaak en van de hele dag Top 2000 luisteren tot samen sprintjes trekken. Leuk dat je weer meekijkt met mijn weekdagboekje, let’s go!

Rustige ochtenden.

Wat ik zo fijn vind aan de vakantietijd? Dat je je dag zo heerlijk rustig kunt opstarten. Zo moest ik deze dagen wel een aantal dingen voor mijn blog doen, maar deed ik dit heerlijk op mijn gemak. Eerst even rustig ontbijten met een filmpje of een spannend boek en dan lekker in mijn badjas aan de slag, yes! Hier geniet ik van.

De hele dag de Top 2000 luisteren!

Afgelopen week klonk bij ons dagelijks de Top 2000 door het huis. Dit geeft mij ieder jaar weer zo’n gezellig eindejaarsgevoel! Ik ben benieuwd, heb jij ook naar de Top 2000 geluisterd en/of gekeken?

Samen sprintjes trekken!

Op de laatste dag van 2020 had ik samen met mijn hardloopvriendinnetje een training gepland. We liepen eerst ruim een half uur op een rustig tempo om warm te worden en sloten af met 5 x een sprint van 100 meter. (Met steeds 2 minuten heel rustig joggen tussendoor om weer op adem te komen). Ik vond het een heerlijke training, op naar de oliebollenkraam!

Proosten op het nieuwe jaar!

Oud en Nieuw konden we dit jaar niet met een groot gezelschap vieren, gelukkig heb ik er samen met een vriendin wel een grootse avond van kunnen maken! 😉 We aten lekkere hapjes, dronken gin-tonics, deden spelletjes en proostten uiteindelijk op het nieuwe jaar!

Ik moet toegeven dat ik het toch wel leuk vond dat een aantal mensen toch vuurwerk afstaken. Het hoeft voor mij niet zo veel en groots als ieder jaar, maar hier en daar wat siervuurwerk vind ik toch wel een leuke sfeer geven.

Grote schoonmaak.

Op zaterdag besloot ik een grote schoonmaak te houden, omdat het mij wel fijn leek het jaar met een opgeruimd en schoon huis te beginnen. Ik moet zeggen dat ik er halverwege HELEMAAL klaar mee was, maar het is gelukt! Van de woonkamer tot de keuken en van de slaapkamer tot de voorraadkast, alles is opgeruimd en geboend, yes!

Nieuwe seizoenen van: HHB en WIDM!

Ook keek ik de eerste afleveringen van een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt én Wie is de mol! Twee programma’s die ik graag wekelijks  volg.

Ik wil je een fijn, gezond en gelukkig 2021 wensen. Dat we er een mooi jaar van mogen maken, waarbij we elkaar weer meer kunnen zien en knuffelen! 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie