JIPS weekdagboek #207: toffe (hardloop)pakketjes en mijn favoriete Nederlandse serie!

Van een dekbed met panterprint tot een fluoriserend hardloopjack voor in het donker, ik ontving afgelopen week een aantal toffe pakketjes! Ook genoot ik van het zonnige weer en zat ik natuurlijk de vrijdagavond voor de tv voor mijn favoriete Nederlandse serie. Kijk je mee naar weer mijn favoriete momentjes van deze koude, maar zonnige dagen? Let’s go!

Een nieuw dekbed!

Eigenlijk hadden we al een tijdje een nieuw dekbed nodig, maar de winkels zijn dicht… Bovenstaand printje zag ik online voorbij komen en vond ik meteen zo tof! Ik moest nog wel het vriendje overhalen (want ja, het is weer iets met panterprint voor in het huis), maar gelukkig vond hij het oke. 😉 Voor alle mede-panter(print)liefhebbers: dit dekbed is verkrijgbaar bij verschillende webshops, maar ik heb ‘m besteld bij ‘Pantarr’.

Nieuw seizoen van Flikken Maastricht!


De hele week keek ik al uit naar de vrijdagavond, want toen startte een nieuw seizoen (nummer 15 alweer) van Flikken Maastricht! Dit is en blijft mijn favoriete Nederlandse serie. Wie kijkt er nog meer?

Heerlijk zonnig weekend!

Grote kans dat het jou ook is opgevallen, maar wat was het een heerlijk weertje afgelopen weekend! Zowel de zaterdag als de zondag was er een blauwe lucht met een zonnetje. Ik ben veel buiten geweest en ben weer helemaal opgeladen, yes!

Eerste winterse ritje met de racefiets!

Ik besloot direct gebruik te maken van het heerlijk zonnige weer, want buiten sporten vind ik dan zo veel fijner. Ik maakte een ronde van een uurtje op mijn racefiets door de natuur. Ik merkte weer meteen dat ik moest wennen aan zowel de houding als de klikpedalen, maar uiteindelijk heb ik een fijn ritje kunnen maken. De twee paar dikke sokken, plastic zakjes en aluminiumfolie hebben er niet helemaal voor gezorgd dat ik met warm tenen thuiskwam, maar uiteindelijk was het wel te doen!

Ik ontving toffe (hardloop) pakketjes!

Ik ontving afgelopen week twee toffe hardloop pakketjes! Allereerst de Gel-Nimbus 23 van Asics, een van mijn favoriete hardloopschoenen waar ik al jaren op loop. Ik weet zeker dat ik hier ook weer mooie kilometers mee kan gaan maken! Daarnaast kreeg ik van Go Fluo een fluoriserend hardloopjack thuisgestuurd. Vooral nu in de winterperiode komt het wel eens voor dat ik in het donker loop. Ik vind het voor mezelf en de rest in het verkeer heel belangrijk dat ik ook als hardloper goed zichtbaar ben. Ik droeg sowieso altijd verlichting in het donker en denk dat dit jack daar een mooie toevoeging voor is!

Dat was mijn week in plaatjes. Leuk dat je meegekeken en gelezen hebt. Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 11 januari 2021 20:05

    Ik wou dat ik zo gezond en healthy als jouw was, hier heb ik alleen maar respect voor! Wat gek zeg.

Geef een reactie