JIPS weekdagboek #210: knutselen en eten van favoriete restaurant!

Afgelopen week ben ik begonnen met het volgen van weer een toffe serie, zag ik eindelijk vooruitgang tijdens mijn stretch-oefeningen, knutselde ik op zaterdagmiddag met mijn hardloopvriendinnetje aan iets heel leuks en bestelden mijn vriend en ik bij ons favoriete restaurant. In dit nieuwe weekdagboekje geef ik je weer een kijkje in mijn afgelopen dagen. Let’s go!

Eindelijk merk ik vooruitgang!

Een van mijn goede voornemens van 2021 is flexibeler worden. Het is niet dat ik mijn benen in mijn nek wil kunnen leggen, maar wel lijkt het mij fijn om iets soepeler te worden dan ik nu ben. Na iedere dag rekken en strekken merkte ik nog weinig verandering. Tot deze week! Ik heb echt het gevoel dat ik de stretch-oefeningen beter onder de knie krijg. Ben je benieuwd naar hoe ik dit precies aanpak? Morgen zal hierover een uitgebreider blogje online komen.

Gevoel van saamhorigheid.

Photo by Reid Zura on Unsplash

De onrust in Nederland werd de afgelopen week alleen maar groter en ook ik merkte aan mijn humeur dat het mij niet lekker zat. Al dat geweld, ik kan gewoon niet begrijpen dat mensen op deze manier reageren!? Ik was er dan ook even heel onrustig door en heb ook bewust even niet meer het nieuws gevolgd. Gelukkig kwamen er uiteindelijk ook verschillende positieve berichten die het negatieve nieuws wat overschaduwde. Denk aan de steun van voetbalsupporters die hun stad willen beschermen en de inzamelingsacties voor de ondernemers. Dat nieuws had ik even nodig. #doeslief

Mocro Maffia

Mijn vriend en ik zijn afgelopen week begonnen aan de serie ‘Mocro Maffia‘ op Videoland. We hadden hier al veel over gehoord, maar deze nog niet eerder gekeken. We hebben inmiddels een paar afleveringen gezien en vinden het een toffe serie! Het is een misdaadserie die een kijkje geeft in de onderwereld in Amsterdam. Ben je nog op zoek naar een leuke serie voor de komende tijd? Dan vinden wij Mocro Maffia een aanrader.

Knutselen op zaterdagmiddag!

Zaterdagmiddag haalde ik alle teken- en knutselspullen uit de kast. Samen met mijn hardloopvriendinnetje werkten we verder in ons ‘medal book’, waar we verslagen en foto’s van al onze hardloopwedstrijden tot nu toe in hebben geplakt. We vinden het leuk om dit samen te doen omdat we 5 jaar geleden ook samen zijn begonnen met hardlopen. Door corona hebben we (helaas) vrijwel geen wedstrijd kunnen rennen, waardoor we nu even tijd hadden om de rest nog goed bij te werken… 😉 We hopen natuurlijk dat er snel weer nieuwe wedstrijden bijgevoegd kunnen worden!

Eten van mijn favoriete restaurant!

Op zaterdagavond bestelden mijn vriend en ik bij mijn favoriete restaurant: Nibbles in Nijmegen! We hadden verschillende rondes met allemaal kleine hapjes. Zo startten we met een wijntje, wat brood en aioli, vervolgden we met polenta frites en een zalmtartaartje, daarna hadden we een ronde met patatas bravas en risottobitterballen en we sloten af met brownies en ijs! Dit was een fijne avond.

De kou op de fiets overwonnen!

Vorige week stond fietsen ook al in mijn weekdagboekje, maar het behoort toch echt weer tot mijn favorieten van afgelopen week. Het was weer nét iets kouder en heb weer nét iets verder gefietst dan vorige keer yes! Ook dit maakte mij blij. Ben jij tijdens deze mooie zonnige (en koude) zondag ook naar buiten geweest?

Ik wens je een fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie