JIPS weekdagboek #211: sneeuwpret & virtueel feestje!

Ik maakte de afgelopen week een lekker ontbijtrecept, startte met weer een nieuwe (toffe!) Netflix-serie, vierde een virtueel feestje en genoot van heel veel sneeuwpret! Ook kregen we het nieuws te horen dat de scholen weer open mogen, maar door het winterse weer ging dat nog even niet door… Kijk je mee naar mijn afgelopen week in plaatjes? Let’s go!

Een fijn 0ntbijtrecept!

Ik maakte eens een ander havermoutrecept voor in de ochtend en dat was lekker! In plaats van banaan op appel, maakte ik een ontbijtje met onder andere peer, agave siroop en walnoten. Ben je benieuwd? Klik hier om naar de blogpost met het gehele recept te gaan! πŸ™‚ Wat is jouw favoriete havermoutrecept?

Einde van het online lesgeven!

Photo by Green Chameleon on Unsplash

Ook kregen we de afgelopen week te horen dat de scholen weer opengaan. Vanaf maandag mogen de kinderen weer naar school en daar is deze juf stiekem ook wel heel erg blij mee!

Update: door het winterse weer moeten we toch nog even wachten, want ook onze school heeft besloten nog niet open te gaan. Ik begrijp dit volkomen want de meeste kinderen komen bij ons met de taxi naar school, wat gevaarlijke situaties zou kunnen opleveren. Nog heel even even wachten dus…

Virtueel feestje!

Afgelopen week was een kindje uit mijn klas jarig. Dat konden we helaas niet in de klas vieren, maar daar hadden we iets op bedacht. We belden elkaar via Teams en hadden het volgende afgesproken: zodra ik ‘1,2,3 verrassing!‘ zou roepen zouden alle kinderen een gek hoedje of bril opzetten of slingers en ballonnen te voorschijn halen. Het was anders dan anders, maar ik hoop dat het kind zich alsnog jarig heeft gevoeld. πŸ™‚

Sneeuwpret!

Zondag werd (het grootste deel van Nederland) wakker in een witte wereld. Ook wij konden niet wachten om even naar buiten te gaan voor een frisse wandeling. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zoveel sneeuw heb gezien in Nederland! Ben jij ook de deur uitgegaan voor een sneeuwballengevecht, een ritje op de slee of frisse wandeling?

Leuke Netflixserie!

Na de sneeuwpret ben ik met een grote en warme kop thee op de bank gaan liggen. Ik startte met de Spaanse Netflix-serie ‘Elite‘ die gaat over studenten die op een elitaire middelbare school terechtkomen. Ze komen zelf uit een ander sociaal milieu en botsen hierdoor zo nu en dan met hun klasgenoten. Ik vind het een heerlijke bingewatch serie! πŸ˜‰

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie