Mijn ‘social wishlist’ voor als de corona maatregelen versoepeld worden!

We zitten momenteel nog steeds in een lockdown en ik denk dat vrijwel iedereen in deze periode een aantal dingen in zijn of haar hoofd heeft, die we willen doen zodra de maatregelen versoepeld worden. Ook ik kan eigenlijk niet wachten om weer op pad te gaan voor wat avontuur! In deze blogpost deel ik je mijn ‘sociale wishlist’. Kijk je mee? Let’s go!

 

1. Met een groep vrienden naar een festival!

Allereerst zou ik dolgraag weer met een groep vrienden dansjes willen doen op een festival! De hele dag rondlopen, met een drankje in mijn hand en de zon op mijn gezicht. Kletsen en dansen tot de zon weer ondergaat. Ik heb er zelfs een paar keer over gedroomd, zou graag zou ik weer eens op een festival willen staan! Welk festival maakt mij niet eens heel veel uit, als we maar weer op pad kunnen.

2. Borrelen met vrienden op het terras!

Daarnaast kan ik niet wachten om weer het terras op te duiken voor een gezellige borrel met vrienden! Het liefst spontaan, met iets teveel wijntjes en iets te lang in de zon. Oh en natuurlijk mét een uitgebreide bittergarnituur en langslopende mensen, zodat we ook wat te bekijken hebben… 😉

3. Een rondreis maken door Zuid-Spanje!

Een (buitenlandse) reis kan natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. Normaal heb ik in de zomer echt even behoefte aan een reisje naar de warmte om een weekje te luieren aan het water met een een goed boek, maar dit jaar voel ik juist de behoefte om rond te reizen en op ontdekkingstocht te gaan naar mooie plekken. Een rondreis door Spanje bijvoorbeeld, dat zou ik graag zo snel mogelijk willen doen!

4. Naar Walibi met mijn vriend!

Ook een dagje uit in eigen land staat hoog op mijn lijstje. Zo zou ik bijvoorbeeld heel graag met mijn vriend een dagje naar een attractiepark zoals Walibi willen. Om de hele dag rond te lopen, snacks te eten en vervolgens misselijk te worden in alle attracties 😉

5. Uiteten bij Nibbles in Nijmegen!

Naast drankjes drinken op het terras, zou ik ook weer graag uitgebreid willen dineren in een restaurant. Waar ik het eerste aan denk? Eten bij Nibbles! Je kunt bij dit restaurant in Nijmegen allerlei kleinere gerechten bestellen, waardoor je lekker lang aan het tafelen bent. Dat lijkt mij heel gezellig én lekker!

6. Spelletjesavonden met vrienden (zonder avondklok)!

Eigenlijk heb ik pas sinds kort ontdekt dat ik spelletjesavonden heel erg leuk vind. Een tijdje geleden was dat ook nog een beetje het enige wat je kon doen, maar tegenwoordig kan zelfs dat niet meer door de avondklok (en nieuwe bezoekersregeling van max. 1 persoon). Dit is denk wel het eerste wat we kunnen doen als de maatregelen versoepeld gaan worden!

7. Een nacht de kroeg in!

Ook al was ik de laatste tijd niet meer zo van het stappen. Zelfs ik zou wel weer eens een avondje in een kroeg willen staan tot diep in de nacht. Om vervolgens de avond af te sluiten in de snackbar en dan kruipend naar huis te gaan. 😉

8. Een dagje shoppen met mama.

Tot slot zou ik heel graag weer een dagje willen shoppen met mijn mama. Niet zozeer om het winkelen, maar het gezellig rondstruinen en op pad zijn. Ook dit is hopelijk op de kortere termijn weer mogelijk!

Wat zou jij weer als eerste willen doen als de corona maatregelen worden versoepeld? Laat het mij weten in een reactie! 

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie