JIPS weekdagboek #213: outfits passen & mooie dienst.

Ik gooide mijn kledingstukken op een hoop voor nieuwe outfitinspiratie, maakte onze favoriete pizza combinatie op dit moment, keek weer naar een toffe Netflixserie en sprong op mijn racefiets om te genieten van het eerste lenteweer van 2021! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Nieuwe kledingcombinaties!

Twee weken terug mochten de basisscholen eindelijk weer open en dus moest ik als juf ook weer ’s ochtends op tijd de deur uit in een andere outfit dan mijn comfy pyjama. En terwijl ik genoeg kleding in mijn kast heb hangen, had ik iedere ochtend weer kledingstress! Ik kon gewoon niet bedenken wat ik aan moest trekken… En dus besloot ik afgelopen week even goed mijn kleding door te passen. Ik gooide alle kledingstukken die ik leuk vind op mijn bed en ben setjes gaan maken en passen. Hier heb ik foto’s van gemaakt en in mijn telefoon opgeslagen, zodat ik ’s ochtends makkelijker kan beslissen wat ik aantrek. Ik vond dit eigenlijk erg leuk om te doen en heb weer toffe nieuwe kledingcombinaties ontdekt!

Favo pizza combinatie!

Aangezien het al donker was en ik geen zin had om mijn camera erbij te pakken (#hongerig), is de foto niet heel denderend gelukt. Dus moet je mij dit keer maar geloven op mijn woord… 😉 Deze volgende pizza combinatie is verrukkelijk en moet je echt eens uitproberen: beleg de bodem met tomatensaus, ui, paprika en rulgehakt. Schuif dit even in de oven en maak het tot slot af met een scheutje knoflooksaus, YUM!

Mooie dienst van mij lieve oma

Photo by Angèle Kamp on Unsplash

Deze gebeurtenis is erg persoonlijk, maar aangezien ik hier de afgelopen dagen veel mee bezig ben geweest, wil ik het toch even genoemd hebben. Ik heb afgelopen week afscheid moeten nemen van mijn lieve oma. Het was een mooie dienst en hebben het met de familie mooi af kunnen sluiten.

Toffe Netflixserie!

Mijn vriend en ik hebben afgelopen week het eerste deel van ‘Lupin‘ gekeken op Netflix. We hadden hier veel goede verhalen over gehoord en we snappen waarom! Gedurende de eerste aflevering was ik totaal niet enthousiast. Ik vond het allemaal te makkelijk doordacht, maar toen … Ik ga er trouwens niets meer over zeggen, je moet zelf maar gaan kijken dan snap je wat ik bedoel! 😉

Eerste fietstochtje in lente-weer!

Toen was alle sneeuw opeens letterlijk voor de zon verdwenen en werd het opeens een heerlijk lenteweertje! Ook ik kon afgelopen weekend niet de hele dag binnen blijven en dus sprong op mijn racefiets voor een mooie ronde door de natuur. Ik maakte 40 kilometers en heb heerlijk van het weer genoten!

Heb jij ook al van het lenteweer kunnen genieten? Gelukkig blijft het de rest van de week ook zo fijn!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie